Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Kabelweg 30

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Kabelweg 3 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Amsterdam Sloterdijk 9 min. lopen (0,7 km)
 • Metrostation Isolatorweg 10 min. lopen (0,8 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kabelweg 30 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 90 m2
  Huurprijs: € 1.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kabelweg in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan eens een kijkje in het kantoorgebouw aan de Kabelweg. Hier is een kantoorruimte beschikbaar voor een prima prijs/kwaliteit verhouding en gelegen op een goed bereikbare locatie in Amsterdam. Ben jij nieuwsgierig en ontvang je graag wat meer informatie over dit kantoorpand? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Huurprijzen

Op dit moment is er één kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 90 m2. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €1500,-, dit bedrag is exclusief servicekosten en BTW. Wanneer je deze kantoorruimte huurt heb je een eigen ingang en hoef je de faciliteiten zoals een pantry en toilet niet te delen met andere huurder, handig toch? Wil jij graag een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip.

24/7 toegankelijkheid en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk brengt meerdere voordelen met zich mee, je kunt namelijk ook gebruik maken van alle faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo krijg je een eigen sleutel en kun je zelf bepalen wanneer je gebruik maakt van jouw kantoorruimte, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Daarnaast is er rondom het kantoorgebouw voldoende parkeergelegenheid, je kunt dus altijd makkelijk en snel je auto parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is, zoals eerder aangegeven, zeer gunstig. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer kun jij jouw nieuwe werkplek bereiken. Het kantoorgebouw is namelijk gevestigd naast de op- en afritten van de A10 en A5, vanaf hier bereik je makkelijk alle omliggende steden. Reis je liever met het openbaar vervoer? In dezelfde straat vind je zowel een tram- als bushalte. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk?

Ben jij enthousiast en wil je graag de kantoorruimte aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de kabelweg in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kabelweg 30

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen