Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Kabelweg 22

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kabelweg 22 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Sloterdijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kabelweg in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk, maar heb je nog geen geschikt kantoorpand gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw. Hier heb je de mogelijkheid om flexibele kantoorruimten te huren die van alle services en faciliteiten zijn voorzien om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast is ook de locatie van het kantoorpand erg gunstig gelegen, er is zelfs voldoende parkeergelegenheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorunits beschikbaar. Op de vierde verdieping is er een totaal van 367 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. De kantoorkamers verschillen in metrage tussen de 18 m2 en 50 m2. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf €650,- per maand. Dit is inclusief alle bijkomende servicekosten (zelf het meubilair is mogelijk). Wil je graag een kijkje nemen of er een geschikte kantoorkamer voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Een receptie en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige faciliteiten. Zo wordt je bij binnenkomst in de royale entree altijd vriendelijk ontvangen door de receptionisten. De receptionisten kunnen je naast een vriendelijk ontvangst ook ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Bepaal jij daarnaast graag je eigen tijden? Dan ben je hier ook aan het juiste adres, het kantoorpand is namelijk voor gebruikers 24/7 toegankelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. Je huurt hier een kantoorruimte op zichtlocatie van de A10. Vervolgens kun je de auto direct voor en naast het kantoorgebouw parkeren. Op een korte loopafstand van slechts 8 minuten bereik je het station van Sloterdijk. Hier heb je een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan de Kabelweg in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Alles is goed geregeld.

Het zijn allemaal kantoorruimtes naast elkaar, wat soms wat rumourig kan zijn. Ik vond het vooral fijn dat je altijd het kantoorpand kon betreden. (4 sterren)

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kabelweg 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen