VERHUURD

Amsterdam Sloterdijk, Kabelweg 21

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Sloterdijk!

Huren in Amsterdam Sloterdijk? In dit kantoorpand huurt u een kantoorruimte voor een all-inprijs!

Benieuwd naar de locatie van dit kantoorpand? U huurt hier aan de Kabelweg, een toplocatie direct aan de snelweg A10. Treinstation Amsterdam Sloterdijk ligt op loopafstand van 10 minuten en ook per metro en bus is het mogelijk om naar uw kantoorruimte te reizen. Luchthaven Schiphol bereikt u in circa 10 minuten rijden. Een gunstige en goed bereikbare locatie om uw onderneming te vestigen!

Huren in Amsterdam? Kantoorkamer of kantoorruimte op maat

Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk? In dit kantoorgebouw huurt u een kantoorkamer (15 - 100 m2) of een kantoorruimte op maat (100 - 250 m2). Een verscheidenheid aan kantoorruimten in dit kantoorpand dus. Over de huurtermijn is overleg mogelijk, al is een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar financieel het voordeligst.

Interesse in een kantoorkamer? Vanaf maar €399,- per maand

Een kantoorkamer van 15 m2 is al te huur voor €399,- per maand, dit betreft een all-inprijs. Zeker geen hoge huurprijs voor een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. Internet, koffie en thee, schoonmaak en servicekosten zijn bij deze prijs inbegrepen. Een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 huurt u vanaf €145,- per m2 per jaar.

Gemeubileerd huren, vergaderruimte en restaurant aanwezig

U hoeft niet te investeren in het meubilair voor uw kantoorruimte, want in dit kantoorpand in Amsterdam Sloterdijk huurt u een gemeubileerde kantoorruimte. Bovendien is het gebruik van een vergaderruimte gratis, als u besluit te huren in dit kantoor. En een bijkomstig voordeel van dit kantoorgebouw is het restaurant op de begane grond.

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding bij SKEPP

Om in te schatten of deze kantoorruimte is wat u zoekt voor uw onderneming, is het waardevol om een rondleiding te plannen door dit kantoorgebouw aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk. Bij SKEPP plant u gratis (!) en geheel vrijblijvend een rondleiding. Succes in uw zoektocht naar kantoorruimte!

2 beoordelingen Kabelweg

Modern kantoor, goede huurprijs, alleen wat ver vanaf het centrum af gelegen.

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door de verhuurder, de kantoorruimten zijn schoon en zien er netjes uit. Het internet is snel en in het restaurant wordt lekker eten geserveerd.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!