Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Kabelweg 21

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kabelweg 21 in Amsterdam Sloterdijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Sloterdijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Huren in Amsterdam Sloterdijk? In dit kantoorpand huurt u een kantoorruimte voor een all-inprijs!

Benieuwd naar de locatie van dit kantoorpand? U huurt hier aan de Kabelweg, een toplocatie direct aan de snelweg A10. Treinstation Amsterdam Sloterdijk ligt op loopafstand van 10 minuten en ook per metro en bus is het mogelijk om naar uw kantoorruimte te reizen. Luchthaven Schiphol bereikt u in circa 10 minuten rijden. Een gunstige en goed bereikbare locatie om uw onderneming te vestigen!

Huren in Amsterdam? Kantoorkamer of kantoorruimte op maat

Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk? In dit kantoorgebouw huurt u een kantoorkamer (15 - 100 m2) of een kantoorruimte op maat (100 - 250 m2). Een verscheidenheid aan kantoorruimten in dit kantoorpand dus. Over de huurtermijn is overleg mogelijk, al is een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar financieel het voordeligst. 

Interesse in een kantoorkamer? Vanaf maar €399,- per maand

Een kantoorkamer van 15 m2 is al te huur voor €399,- per maand, dit betreft een all-inprijs. Zeker geen hoge huurprijs voor een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk. Internet, koffie en thee, schoonmaak en servicekosten zijn bij deze prijs inbegrepen. Een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 huurt u vanaf €145,- per m2 per jaar. 

Gemeubileerd huren, vergaderruimte en restaurant aanwezig

U hoeft niet te investeren in het meubilair voor uw kantoorruimte, want in dit kantoorpand in Amsterdam Sloterdijk huurt u een gemeubileerde kantoorruimte. Bovendien is het gebruik van een vergaderruimte gratis, als u besluit te huren in dit kantoor. En een bijkomstig voordeel van dit kantoorgebouw is het restaurant op de begane grond. 

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding bij SKEPP

Om in te schatten of deze kantoorruimte is wat u zoekt voor uw onderneming, is het waardevol om een rondleiding te plannen door dit kantoorgebouw aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk. Bij SKEPP plant u gratis (!) en geheel vrijblijvend een rondleiding. Succes in uw zoektocht naar kantoorruimte!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Modern kantoor, goede huurprijs, alleen wat ver vanaf het centrum af gelegen.

N

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door de verhuurder, de kantoorruimten zijn schoon en zien er netjes uit.

Het internet is snel en in het restaurant wordt lekker eten geserveerd.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kabelweg 21

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen