VERHUURD

Amsterdam Sloterdijk, Isolatorweg 36

5 (3)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Sloterdijk!

Kantoorruimte huren aan de Isolatorweg (Westpoort)

In dit toffe kantoorpand aan de Isolatorweg in Amsterdam huur je zowel een kantoorruimte als (flex)werkplekken. Het betreft een kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 7827 m2 dat gebouwd is in 1964. Dit kantoorpand is recentelijk gerenoveerd en heeft een zeer hippe en moderne sfeer. Dit kantoorgebouw is met name geschikt voor jonge ondernemers uit de creatieve sector: van evenementenbureau tot productiebedrijf en van DJ tot modellenagency. In dit kantoorpand wordt veel waarde gehecht aan het inspireren en verbinden van ondernemers.

Huurprijzen, kantoor Isolatorweg, Amsterdam

Momenteel zijn er nog twee grote ruimten beschikbaar. De ruimten zijn 108 m2 en 290 m2 groot. De kleinste ruimte van 108 m2 is al te huur vanaf €1910,- excl. BTW. Naast de kantoorruimten kun je in dit kantoorpand ook (flex)werkplekken huren. Een flexwerkplek is al te huur vanaf €130,- per maand en een vaste werkplek huur je al vanaf €180,- per maand. Dit betreffen vanafprijzen, de huurprijzen zijn namelijk afhankelijk van het huurtermijn.

Isolatorweg: verse lunch, borrels, 24/7 toegang en fitness

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn super. Voor €4,- kun jij iedere dag je buikje rond eten, in de kantine wordt namelijk een verse lunch geserveerd. Ook is hier gratis biologische koffie en thee aanwezig. Daarnaast wordt er regelmatig een borrel georganiseerd op het dakterras. Verder kunnen fanatiekelingen gebruik maken van de aanwezige fitnessruimte. Een boks- of yogales na een dag hard werken? Dat kan ook gewoon. Bovendien zijn er ruimten beschikbaar voor small & big talks: van een meetingroom voor 15 mensen tot een auditorium voor 60 mensen. Ook zijn er informele overleghoekjes verspreid over het hele pand. Daarnaast heb jij als huurder 24/7 toegang tot je kantoor, zodat je zelf je werktijden kan bepalen. Tijdens kantooruren is er een bemande receptie waar jij met al je vragen terecht kan en waar je bezoekers worden opgevangen.

Locatie en bereikbaarheid, Isolatorweg, Amsterdam

Dit kantoorpand aan de Isolatorweg in Amsterdam is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Metro 50 stopt letterlijk voor de deur. Ook is de dichtstbijzijnde bushalte op loopafstand. Kom je met de auto naar kantoor? Er is altijd voldoende parkeergelegenheid bij het kantoorpand. Hiervoor betaal je slechts 10 cent per uur.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Isolatorweg?

Het ZZP-bestaan kan best eenzaam zijn, maar niet in dit kantoorpand. Hier werken, lunchen en borrelen ondernemers samen! Niets hoeft, alles mag. Wil jij graag deel uit maken van deze gezellige gemeenschap? Kom dan snel een keertje langs. Plan hiervoor gratis een rondleiding in.

3 beoordelingen Isolatorweg

Relaxte sfeer...

mooi ogend kantoorpand.

aantrekkelijk kantoorpand.

goede voorzieningen en huren tegen een leuke prijs.

TOF!!

Echt een hip, modern kantoor.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!