Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Basisweg 61

Voorzieningen
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Kapoeasweg 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Amsterdam Sloterdijk 13 min. lopen (1,0 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Basisweg 61 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Basisweg in Amsterdam (Nieuw-West)

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Basisweg in Amsterdam Nieuw-West? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1965 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 10.541 m2. Je werkt hier in een rustige wijk op een goed gunstige locatie, die je makkelijk bereikt met zowel de auto als het openbaar vervoer. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorunits beschikbaar voor de verhuur, waaronder een kantoorkamer met een oppervlakte van 25 m2. Je betaald voor deze kantoorunit een maandelijks bedrag van €400,- Behoefte aan meer ruimte? Neem een kijkje in de kantoorruimte van 50 m2, te huur voor €750,- in de maand. De grootste beschikbare ruimte is momenteel 78 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €1100,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een luxe pantry, parkeerruimte en 24/7 toegankelijk

Tijdens het huren van een kantoorruimte aan de Basisweg in Amsterdam Nieuw-West, maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de luxe pantry. Je kunt hier een lekker kopje koffie/thee zetten en ook een lunch kan er worden voorbereid. Reis je met de auto naar je werkplek? Aan de voorzijde van het kantoorgebouw is een parkeerplaats, makkelijk en snel dus! Wil je na werktijd of in het weekend nog wat werkzaamheden afronden? Door de 24/7 toegankelijkheid heb je hier de mogelijkheid er voor.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd in een rustige wijk van Amsterdam Nieuw-West, die goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. De op- en afritten van verschillende snelwegen zoals de A10, A5 en A4 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf je werkplek is het slechts 3 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, Amsterdam Kapoeasweg.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Basisweg in Amsterdam Nieuw-West?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Basisweg in Amsterdam Nieuw-West en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Basisweg.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Heerlijke binnentuin en ruime kantoren!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Basisweg 61

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner