Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Zeeburgerpad 8

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zeeburgerpad 8 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Zeeburgerpad in Amsterdam (Centrum)

Wil je graag een kantoorruimte huren op een mooie locatie in Amsterdam Centrum? Dan raden wij je aan om een kijkje te gaan nemen in het kantoorpand aan het Zeeburgerpad. Hier heb je de mogelijkheid om zowel kantoorruimten als werkplekken te huren in een creatieve en unieke omgeving. Naast de leuke werkplekken is ook de locatie zeer gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het mogelijk om jouw nieuwe werkplek makkelijk te bereiken. Wil jij graag meer van de locatie te weten komen? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorruimten beschikbaar. Zo is het mogelijk om een rode gypsy wagon te huren (ook te zien op de foto’s), te huur voor een maandelijks bedrag van slechts €495,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte? Neem dan een kijkje bij de kantoorkamer van 24 m2, te huur voor maar €750,- per maand. Naast de vaste kantoorruimten zijn er ook flexibele werkplekken beschikbaar, te huur vanaf €139,- per maand. Benieuwd naar hoe het er uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in. 

24/7 toegankelijk en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Centrum, heb je ook de mogelijkheid om naast je werkplek gebruik te maken van de faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Bepaal jij graag jouw eigen werktijden? Dan zit je hier met 24/7 toegankelijkheid wel goed! Daarnaast is er in het pand een pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een kopje koffie/thee en dagelijks kun je hier vers fruitwater pakken. 

Locatie en bereikbaarheid

Reis je met de auto naar je werk? Dan kun je makkelijk via de S114 binnen enkele minuten rijden de A10 bereiken. Vervolgens kun je makkelijk de auto parkeren op eigen terrein, let op(!); het is mogelijk om een parkeerplaats te huren vanaf een 6 maanden contract. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op korte loopafstand zijn verschillende tram- en bushaltes te vinden die een rechtstreekse verbinding hebben naar Amsterdam Centraal Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uitkomt. Met SKEPP huur jij een nieuwe kantoorruimte aan het Zeeburgerpad in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Inspirerende omgeving met allemaal leuke mensen die er ook een werkplek hadden.

Zeker het aanraden waard.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zeeburgerpad 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen