Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Weteringschans 128

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Weteringschans 128 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Weteringschans in Amsterdam (Centrum)

Op een unieke locatie een kantoorruimte huren in Amsterdam Centrum? Dan hoef je niet verder te zoeken, dit kantoorgebouw is de perfecte locatie. Je hebt hier de mogelijkheid om in een prachtig kantoorpand één of meerdere werkplekken te huren. Aan de locatie zal het niet liggen, meerdere bus- en tramstations, een supermarkt en gezellige terrasjes zijn op loopafstand bereikbaar. Wil jij graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 5 werkplekken beschikbaar in een ruime kantoorkamer. Je hebt hier de beschikking over een comfortabele bureaustoel en een modern bureau. Voor 1 werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €300,-, dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten en gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Je hebt namelijk een opzegtermijn van 1 maand, handig toch? Huur je liever de gehele kantoorkamer van 98 m2? Ook dat is mogelijk voor een maandelijks bedrag van €2750,-. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in totaal 258 m2 te huren, verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping, voor een maandelijks bedrag van €6300,-.

Vergaderruimten en schoonmaakservice

Het huren van een werkplek in de kantoorruimte aan de Weteringschans in Amsterdam Centrum brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen de locatie is gunstig, ook de aanwezige services en faciliteiten zijn goed georganiseerd. Zo is er in het kantoorgebouw een vergaderruimte aanwezig. Hier kun je gebruik van maken wanneer er bijvoorbeeld gasten langskomen. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel! Zowel de algemene ruimten als jouw werkplek worden schoongemaakt, je hoeft nergens meer achteraan. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals al eerder aangegeven is de locatie zeer gunstig. Je huurt hier een werkplek in het centrum van Amsterdam. Gezellige terrasjes, leuke winkels, supermarkten en bijvoorbeeld de Albert Cuypmarkt zijn allemaal op loopafstand bereikbaar. Reis je met het openbaar vervoer naar je werkplek? In dezelfde straat is een tramhalte gevestigd. Reis je liever met de auto? Vanaf het kantoorpand is het enkele minuten rijden naar de dichtstbijzijnde oprit van de A10. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Weteringschans in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een werkplek in de beschikbare kantoorruimte aan de Weteringschans in Amsterdam Centrum te huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je graag eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend. Via SKEPP huur jij je nieuwe kantoorruimte aan de Weteringschans in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Weteringschans 128

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen