Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Westerdok 230

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westerdok 230 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Werkplek huren aan de Westerdok in Amsterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Centrum? Huur dan nu een werkplek in dit moderne kantoorpand aan de Westerdok dat gebouwd is in 2007. De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 120 m2 en is voorzien van energielabel A. Diverse ondernemingen en zzp'ers huren al een kantoorruimte of werkplek in dit pand, denk hierbij aan designers, journalisten, webwinkels en een headhunter. Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

Momenteel zijn vaste fulltime werkplekken te huur op deze locatie. Voor een vaste fulltime werkplek op de begane grond betaal je een maandelijks bedrag van €225,-. Wil je liever een goedkopere werkplek huren? Ook dat is mogelijk. Op de entresol kun je ook vaste fulltime werkplekken huren voor €175,- per maand. Deze werkplekken zijn al per 2 maanden te huur. Zo zit je nooit vast aan lange huurcontracten. De werkplekken worden gemeubileerd opgeleverd en het gebruik van internet is inbegrepen in de huurprijs. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Elke dag verse Koffie/thee, internet en een pantry 

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Westerdok in Amsterdam Centrum, maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten! Zo zit de consumptie van koffie en thee bij de huurprijs inbegrepen en betaal je ook voor het gebruik van internet niets extra's. Bovendien is er een nette pantry aanwezig in het kantoorgebouw. Deze plek is ideaal voor het bereiden van je lunch. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals je vast verwacht, is de bereikbaarheid van het kantoorpand per openbaar vervoer uitstekend. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Centraal en ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten. Vind je dit net iets te ver lopen? Neem dan de bus richting Westerdoksdijk. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Westerdok in Amsterdam Centrum?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Westerdok in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en kom gezellig een keer langs voor een kopje koffie. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, zij plannen samen met jou een rondleiding om een kijkje te nemen in het kantoorpand. Plan een rondleiding in en kom gezellig een kijkje nemen. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Westerdok.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Betaalbare werkplekken in het centrum van Amsterdam.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westerdok 230

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen