Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Warmoesstraat 151 bg

5 (2 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Dam 2 min. lopen (0,1 km)
  • Metrostation Dam 2 min. lopen (0,1 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 7 min. lopen (0,6 km)
  • Metrostation Nieuwmarkt 6 min. lopen (0,5 km)
  • Park 3 min. lopen (0,2 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Warmoesstraat 151 bg in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Warmoesstraat in Amsterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een geschikte werkplek aan de Warmoesstraat in het centrum van Amsterdam? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Warmoesstraat. Het kantoorpand is gelegen op een gunstige locatie, alles is makkelijk op korte loopafstand bereikbaar. Denk hierbij aan de gezellige terrassen, leuke winkels en goede restaurants. Benieuwd wat er beschikbaar is het in het kantoorpand? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 4 werkplekken beschikbaar in een mooie overzichtelijke en lichte kantoorruimte. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €200,-. Alle servicekosten zijn bij in de maandprijs inbegrepen.  Je maakt gebruik van een comfortabel bureau en ook de bureaustoel zorgt er voor dat jij de hele dag prettig bezig kunt met jouw werkzaamheden. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder. 

24/7 toegang, schoonmaak service en opslag ruimte

Wanneer je een werkplek huurt aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Waaronder de 24/7 toegankelijkheid. Ideaal wanneer jijzelf kunt bepalen of je langer door gaat aan het einde van de werkdag en bijvoorbeeld in het weekend de laatste werkzaamheden kunt afronden. Houd je niet zo van schoonmaken? Dan heb je mazzel! Dit wordt voor jou uit handen genomen. Wil je niet alle werkspullen mee terug naar huis nemen? Berg deze dan op in de aanwezige kasten. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd midden in het centrum van Amsterdam, makkelijk want alles is op korte loopafstand bereikbaar. Zo kun je makkelijk met klanten bij een gezellig café afspreken voor een kop koffie en/of met een collega buiten de deur gaan lunchen. Om het kantoorpand met de auto te bereiken ben je slechts een paar minuten onderweg naar de dichtstbijzijnde snelweg, de A5 is al binnen een kwartier bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Amsterdam Centraal is maar 10 minuten lopen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een werkplek of ze alle 4 te huren aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uitkomt. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er vragen/onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Warmoesstraat. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Prachtige locatie in een gezellig en professionele omgeving.

K

Mooi kantoorpand met prima werkplekken.

Ideaal wanneer jij op zoek bent naar een eigen werkplek midden in het centrum van Amsterdam.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Warmoesstraat 151 bg

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen