VERHUURD
Super deal

Amsterdam Centrum, Warmoesstraat 151 bg

5 (2)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Warmoesstraat in Amsterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een geschikte werkplek aan de Warmoesstraat in het centrum van Amsterdam? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Warmoesstraat. Het kantoorpand is gelegen op een gunstige locatie, alles is makkelijk op korte loopafstand bereikbaar. Denk hierbij aan de gezellige terrassen, leuke winkels en goede restaurants. Benieuwd wat er beschikbaar is het in het kantoorpand? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 4 werkplekken beschikbaar in een mooie overzichtelijke en lichte kantoorruimte. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €200,-. Alle servicekosten zijn bij in de maandprijs inbegrepen. Je maakt gebruik van een comfortabel bureau en ook de bureaustoel zorgt er voor dat jij de hele dag prettig bezig kunt met jouw werkzaamheden. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder.

24/7 toegang, schoonmaak service en opslag ruimte

Wanneer je een werkplek huurt aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Waaronder de 24/7 toegankelijkheid. Ideaal wanneer jijzelf kunt bepalen of je langer door gaat aan het einde van de werkdag en bijvoorbeeld in het weekend de laatste werkzaamheden kunt afronden. Houd je niet zo van schoonmaken? Dan heb je mazzel! Dit wordt voor jou uit handen genomen. Wil je niet alle werkspullen mee terug naar huis nemen? Berg deze dan op in de aanwezige kasten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd midden in het centrum van Amsterdam, makkelijk want alles is op korte loopafstand bereikbaar. Zo kun je makkelijk met klanten bij een gezellig café afspreken voor een kop koffie en/of met een collega buiten de deur gaan lunchen. Om het kantoorpand met de auto te bereiken ben je slechts een paar minuten onderweg naar de dichtstbijzijnde snelweg, de A5 is al binnen een kwartier bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Amsterdam Centraal is maar 10 minuten lopen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een werkplek of ze alle 4 te huren aan de Warmoesstraat in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uitkomt. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er vragen/onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Warmoesstraat.

2 beoordelingen Warmoesstraat

Prachtige locatie in een gezellig en professionele omgeving.

Mooi kantoorpand met prima werkplekken.

Ideaal wanneer jij op zoek bent naar een eigen werkplek midden in het centrum van Amsterdam.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!