Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Vijzelstraat 20

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vijzelstraat 20 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vijzelstraat in Amsterdam (Centrum)

Dit kantoorpand, dat dateert uit 1961, biedt kantoorruimtes aan voor de verhuur. Een schitterende locatie aan de Vijzelstraat in Amsterdam, gelegen in de buurt Grachtengordel-Zuid. Diverse bedrijven huren al een kantoorruimte in dit gebouw, denk hierbij aan bemiddelingsbureaus, een kleding detailhandelaar en softwareproducenten. Na enkele verbouwingen voldoet het pand aan de huidige maatstaven van werken. 

Huurprijzen

Op dit moment is er een grotere kantoorruimte beschikbaar van 240 m2. Deze kantooroppervlakte bestaat uit verschillende kantoorruimten. Je huurt hier dus een heel prive stuk, het is ook mogelijk om bepaalde wandjes hier te verwijderen. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €16.500,- gebaseerd op een contract van 24 maanden. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegang en een receptie 

Als je een kantoorruimte gaat huren in dit pand aan de Vijzelstraat in Amsterdam Centrum, maak je gebruik van diverse voorzieningen. Zo heb jij 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Ook is er een receptie aanwezig die de nodige ondersteuning kan bieden op het gebied van postverwerking en telefoonbeantwoording. Tevens is er heerlijke koffie aanwezig en beschikken de ruimtes over airconditioning. Wel zo prettig tijdens de warme zomerdagen!

Locatie en bereikbaarheid

Dit pand aan de Vijzelstraat in Amsterdam is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Amsterdam Centraal ligt op nog geen 2 kilometer afstand. Diverse tramverbindingen vanaf hier brengen je in een mum van tijd naar kantoor. Het pand bevindt zich in een bruisende omgeving, midden in het centrum van Amsterdam. Na werktijd is hier van alles te beleven! Zo kun jij gezellig met je collega’s na werktijd een potje gaan poolen in PoolCafe de Vijzel. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vijzelstraat in Amsterdam Centrum? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het gezellige, drukke centrum van Amsterdam? Kom eens gezellig langs om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Vijzelstraat. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. SKEPP helpt jou met het huren van een kantoorruimte aan de Vijzelstraat in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

W

Momenteel werk ik vanuit een werkplek in Amsterdam Nieuw-West, maar ik wil graag wat dichter bij het centrum zitten.

Binnen dit kantoorpand heeft mijn onderneming ook nog de mogelijkheid om door te groeien en kan ik daarom voor een langere termijn huren.

P

Mooie ruimte, goede service.

Prima.

M

Helaas geen geschikte ruimte kunnen vinden voor ons bedrijf, maar wat hadden we hier graag willen huren.

Het ziet er hier fantastische en aangenaam uit!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vijzelstraat 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen