Amsterdam Centrum, Vijzelstraat 20

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

(Flex)werkplekken

vanaf € 169 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 4.759 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Vijzelstraat (Centrum)

Dit kantoorpand, dat dateert uit 1961, biedt kantoorruimtes aan voor de verhuur. Een schitterende locatie aan de Vijzelstraat in Amsterdam, gelegen in de buurt Grachtengordel-Zuid. Diverse bedrijven huren al een kantoorruimte in dit gebouw, denk hierbij aan bemiddelingsbureaus, een kleding detailhandelaar en softwareproducenten. Na enkele verbouwingen voldoet het pand aan de huidige maatstaven van werken.

Huurprijzen, Vijzelstraat, Amsterdam

Huurprijzen van kantoorruimten in dit pand aan de Vijzelstraat starten bij €849,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte met 2 werkplekken. Wil je liever een grotere ruimte? Ook dat is mogelijk. Je huurt hier normaalgesproken met een minimum termijn van 12 maanden.

Vijzelstraat: 24/7 toegang en een receptie

Als je een kantoorruimte gaat huren in dit pand, maak je gebruik van diverse voorzieningen. Zo heb jij 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Ook is er een receptie aanwezig die de nodige ondersteuning kan bieden op het gebied van postverwerking en telefoonbeantwoording. Tevens is er heerlijke koffie aanwezig en beschikken de ruimtes over airconditioning. Wel zo prettig tijdens de warme zomerdagen!

Locatie en bereikbaarheid, Vijzelstraat, Amsterdam

Dit pand aan de Vijzelstraat in Amsterdam is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Amsterdam Centraal ligt op nog geen 2 kilometer afstand. Diverse tramverbindingen vanaf hier brengen je in een mum van tijd naar kantoor. Het pand bevindt zich in een bruisende omgeving, midden in het centrum van Amsterdam. Na werktijd is hier van alles te beleven! Zo kun jij gezellig met je collega’s na werktijd een potje gaan poolen in PoolCafe de Vijzel.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vijzelstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het gezellige, drukke centrum van Amsterdam? Kom eens gezellig langs om een kijkje te nemen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

3 beoordelingen Vijzelstraat

Momenteel werk ik vanuit een werkplek in Amsterdam Nieuw-West, maar ik wil graag wat dichter bij het centrum zitten.

Binnen dit kantoorpand heeft mijn onderneming ook nog de mogelijkheid om door te groeien en kan ik daarom voor een langere termijn huren.

Mooie ruimte, goede service. Prima.

Helaas geen geschikte ruimte kunnen vinden voor ons bedrijf, maar wat hadden we hier graag willen huren. Het ziet er hier fantastische en aangenaam uit!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!