Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Vijzelgracht 21-25

4 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vijzelgracht 21-25 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte beschikbaar in hartje Amsterdam!

Een ideale locatie om een kantoorruimte te huren; tenminste, als u van het leven in de stad houdt. Dit kantoorpand ligt op loopafstand van de Albert Cuypmarkt, de Utrechtse-straat en het Rijksmuseum. U werkt hier aan de grachtengordel in een modern kantoorgebouw!

Kantoorunit of een groter metrage huren?

Binnen dit kantoorgebouw zijn 7 kantoorunits aanwezig, waarvan er momenteel 4 verhuurd zijn. Het kleinste metrage is 23 m2. U huurt hier ook een kantoorruimte op maat. U kunt hier een huurcontract tekenen op basis van flexibiliteit. Financieel gezien is het aantrekkelijker om voor een langere huurtermijn te huren.

Huur voordelig kantoorruimte in het centrum van Amsterdam!

Een kantoorruimte van 38 m2 huurt u al voor €725,- per maand. Een kantoor van 94 m2 huurt u voor een maandelijks bedrag van slechts €1.750,-.

Profiteer van de goede bereikbaarheid van dit kantoorpand

Het kantoorgebouw is goed te bereiken, zowel als u met eigen vervoer komt, als wanneer u het openbaar vervoer prefereert. Snelwegen zijn uitstekend toegankelijk en er zijn mogelijkheden om per tram, bus of trein te reizen. 

Kom kijken aan de Vijzelgracht, Reageer nu!

Overtuigd? Kom dan snel eens kijken in dit kantoorgebouw aan de Vijzelgracht! Bij SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding in. Dit kunt u doen via het menu aan de rechterkant van deze pagina. Bekijk met eigen ogen de moderne kantoorruimten!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Wat een ontzettende top locatie, je loop hier makkelijk het bruisende centrum van Amsterdam in!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vijzelgracht 21-25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen