Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Tesselschadestraat 11

Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Leidseplein 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 32 min. lopen (2,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Tesselschadestraat 11 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Tesselschadestraat in Amsterdam (Centrum)

Wil jij graag op een toffe locatie in het centrum van Amsterdam een kantoorruimte huren? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand aan de Tesselschadestraat. Je hebt hier de mogelijkheid om representatieve kantoorruimten te huren die voorzien zijn van voldoende faciliteiten voor een comfortabele werksfeer. Wil jij graag een kijkje nemen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op de derde verdieping in dit kantoorpand is een kantoorruimte beschikbaar van 103 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €3400,-. Deze verdieping is ingedeeld in 2 verschillende kantoorruimten, er is een keuken aanwezig en je hebt de beschikking over een eigen dakterras. Op de tweede verdieping is dezelfde oppervlakte beschikbaar voor hetzelfde bedrag. Hier is de verdieping opgedeeld in 4 verschillende ruimten en je hebt een eigen toilet. Huur je liever zowel de tweede als de derde verdieping samen? In totaal de 203 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van €6800,-. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Tesselschadestraat in Amsterdam Centrum, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van de aanwezige services en faciliteiten op locatie. Eén van de belangrijke services bij dit kantoorpand is de 24/7 toegankelijkheid. Vaak iets waar huurders veel behoefte aan hebben, het bepalen van je eigen werktijden. In het kantoorpand is ook een pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een kopje koffie/thee en het maken van een verse lunch. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een ideale plek gevestigd, je huurt hier een kantoorkamer dicht bij het centrum en naast het Vondelpark. Om de locatie te bereiken met de auto ben je enkele minuten onderweg naar de dichtstbijzijnde oprit van verschillende rijkswegen zoals de A4 en A10. Reis je liever met het openbaar vervoer? Wanneer je de straat uit loopt, tref je al een bus- en tramhalte aan met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Tesselschadestraat in Amsterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tesselschadestraat in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou met huren van een kantoorruimte aan de Tesselschadestraat in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Tesselschadestraat 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen