Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Teerketelsteeg 1

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Teerketelsteeg 1 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Teerketelsteeg in Amsterdam (Centrum)

Zie jij het wel zitten om een werkplek in een kantoorruimte aan de Teerketelsteeg in Amsterdam Centrum te huren? Dan raden wij je aan om snel een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw. De kantoorruimte is niet alleen voorzien van luxe bureau’s en bureaustoelen, ook de overige faciliteiten in het kantoorgebouw zorgen voor een comfortabele werkomgeving. Ben jij nieuwsgierig en wil jij graag een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Er zijn op dit moment in totaal 10 werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Je kunt er voor kiezen om één werkplek te huren, maar ook een groepje van 2 of 3 personen is mogelijk. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €300,-, dit is exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen maandelijks €400,- en je hebt een opzegtermijn van 1 maand. Benieuwd naar de overige voorwaarden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

24/7 toegankelijk en een luxe pantry

Wanneer je een werkplek huurt aan de Teerketelsteeg in Amsterdam Centrum profiteer je van meerdere services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Als zzp'er heb je vaak behoefte aan flexibiliteit en wil je zelf kunnen bepalen wanneer je aan de slag gaat, die mogelijkheid heb je hier! Het kantoorgebouw, en daarmee jouw werkplek, is 24/7 toegankelijk. Wil je gedurende de werkdag genieten van een lekker kopje koffie/thee of een verse lunch voorbereiden? De luxe aanwezige pantry biedt hier de mogelijkheden voor, handig toch?

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van de kantoorruimte is zeker gunstig, je huurt hier namelijk in het centrum van Amsterdam. Alles is op korte loopafstand bereikbaar, denk aan de gezellige terrassen of bijvoorbeeld de supermarkt. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts enkele minuten onderweg naar de dichtstbijzijnde rijksweg. Reis je liever met het openbaar vervoer? Om de hoek zijn er meerdere bus- en tramhaltes met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Teerketelsteeg in Amsterdam Centrum?

Wil jij graag een van de werkplekken huren in de beschikbare kantoorruimte aan de Teerketelsteeg in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of wil je eerst wat vragen beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het vinden van een nieuwe kantoorruimte aan de Teerketelsteeg in Amsterdam Centrum.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Gunstige locatie, ik kon alles op loopafstand bereiken.

Mooie centrale locatie in Amsterdam dus. Ook een pluim voor de goede hulp van SKEPP. Ze hebben mij goed geholpen!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Teerketelsteeg 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen