Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Stationsplein 19

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam Centraal 2 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Amsterdam, Centraal Station 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 4 min. lopen (0,3 km)
 • Metrostation Centraal Station 2 min. lopen (0,2 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 7 min. lopen (0,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsplein 19 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein in Amsterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een centraal gelegen kantoorruimte in Amsterdam Centrum? Neem dan een kijkje in het representatieve kantoorgebouw aan het Stationsplein, ook wel Spoor 2A genoemd. Het is een perfecte locatie waar je vanaf het treinstation zo binnen stapt. Je hebt de mogelijkheid om hier een kantoorruimte, kantoorkamer of werkplek te huren voor een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Je hoeft nergens meer rekening mee te houden, je kunt direct aan de slag!

Huurprijzen

Op deze locatie zijn speciale werkplekken ontworpen, je kunt hier aankomen lopen en direct aan de slag. De moderne reiziger die nuttig zijn tijd wil besteden kan dus het beste hier aan de slag gaan. Daarnaast kun jij je hier ook met je onderneming vestigen. Het kantoorgebouw biedt de mogelijkheid aan om een kantoorruimte te huren vanaf €309,-. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kantoorkamer voor 6 personen? Die huur je op deze locatie voor een maandelijks bedrag van €1854,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een grote sociale ruimte, vergaderruimte en 24/7 toegankelijk

Wanneer je het kantoorgebouw aan het Stationsplein in Amsterdam Centrum binnenstapt, kom je in een mooie centrale hal. Hier zijn gezellige zitjes gecreëerd waar je zowel formele als informele gesprekken kunt voeren. Ook is dit een mooie ontmoetingsplek met klanten. Naast het gebruik maken van je kantoorruimte, is er ook de mogelijkheid om een vergaderruimte te reserveren. Deze vergaderruimten beschikken ook over presentatie mogelijkheden, handig toch? Wil jij zelf bepalen op welke tijdstippen jij gebruik maakt van jou werkplek? Door de 24/7 toegankelijkheid is dat geen probleem, of je nou in de avonduren of in het weekend wilt werken. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft en kantoorpand een erg gunstige ligging om te bereiken met het openbaar vervoer. Het kantoorgebouw is namelijk gevestigd op het NS Amsterdam Centraal Station. Vanuit deze richting bereik reis je makkelijk naar andere steden in Nederland. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Binnen 15 minuten bereik jij verschillende rijkswegen zoals de A5, A8 en A10. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Stationsplein in Amsterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om op deze ideale locatie aan het Stationsplein in Amsterdam Centrum een kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan het Stationsplein.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Erg handig als je met het openbaar vervoer komt

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsplein 19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen