VERHUURD
Super deal

Amsterdam Centrum, Stationsplein 19

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein in Amsterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een centraal gelegen kantoorruimte in Amsterdam Centrum? Neem dan een kijkje in het representatieve kantoorgebouw aan het Stationsplein, ook wel Spoor 2A genoemd. Het is een perfecte locatie waar je vanaf het treinstation zo binnen stapt. Je hebt de mogelijkheid om hier een kantoorruimte, kantoorkamer of werkplek te huren voor een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Je hoeft nergens meer rekening mee te houden, je kunt direct aan de slag!

Huurprijzen

Op deze locatie zijn speciale werkplekken ontworpen, je kunt hier aankomen lopen en direct aan de slag. De moderne reiziger die nuttig zijn tijd wil besteden kan dus het beste hier aan de slag gaan. Daarnaast kun jij je hier ook met je onderneming vestigen. Het kantoorgebouw biedt de mogelijkheid aan om een kantoorruimte te huren vanaf €309,-. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kantoorkamer voor 6 personen? Die huur je op deze locatie voor een maandelijks bedrag van €1854,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een grote sociale ruimte, vergaderruimte en 24/7 toegankelijk

Wanneer je het kantoorgebouw aan het Stationsplein in Amsterdam Centrum binnenstapt, kom je in een mooie centrale hal. Hier zijn gezellige zitjes gecreëerd waar je zowel formele als informele gesprekken kunt voeren. Ook is dit een mooie ontmoetingsplek met klanten. Naast het gebruik maken van je kantoorruimte, is er ook de mogelijkheid om een vergaderruimte te reserveren. Deze vergaderruimten beschikken ook over presentatie mogelijkheden, handig toch? Wil jij zelf bepalen op welke tijdstippen jij gebruik maakt van jou werkplek? Door de 24/7 toegankelijkheid is dat geen probleem, of je nou in de avonduren of in het weekend wilt werken.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft en kantoorpand een erg gunstige ligging om te bereiken met het openbaar vervoer. Het kantoorgebouw is namelijk gevestigd op het NS Amsterdam Centraal Station. Vanuit deze richting bereik reis je makkelijk naar andere steden in Nederland. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Binnen 15 minuten bereik jij verschillende rijkswegen zoals de A5, A8 en A10.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Stationsplein in Amsterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om op deze ideale locatie aan het Stationsplein in Amsterdam Centrum een kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan het Stationsplein.

Stationsplein 19 Stationsplein 19 Amsterdam Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Stationsplein

Erg handig als je met het openbaar vervoer komt

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!