Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Staalstraat 7A

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Staalstraat 7A in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 250 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Beschikbare kantoorkamers
 • Office E

  Ruimte: 13 m2
  Huurprijs: € 1.080 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Office B

  Ruimte: 9 personen
  Huurprijs: € 4.150 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Staalstraat in Amsterdam Centrum

Wil jij graag een kantoorruimte huren in hartje Amsterdam, maar heb je nog steeds geen geschikte locatie gevonden? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Staalstraat. Er zijn op dit moment nog enkele kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Naast de ideale ligging is het kantoorpand ook nog eens super strak afgewerkt en voelt het zeker als thuis komen bij binnenkomst. Ben jij nieuwsgierig of dit kantoorpand een geschikte plek voor jou beschikbaar heeft? Plan dan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 13 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1080,-. Huur je liever een kantoorruimte die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 58 m2, te huur voor €4150,- per maand. Alle kantoorruimten zijn te vinden op de eerste verdieping, makkelijk bereikbaar met de lift. Wil je meer te weten komen over de huurvoorwaarden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimten en een pantry

Vind jij het belangrijk wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Staalstraat in Amsterdam Centrum, er ook genoeg faciliteiten aanwezig zijn? Dan zit je hier op het goede adres. In het kantoorgebouw zijn meerdere vergaderruimten gerealiseerd, handig voor een meeting met een collega of wanneer er gasten langs komen. Daarnaast is er op de eerste verdieping ook een pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het maken van een verse lunch.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is te vinden in een leuke buurt, in de nabije omgeving zijn er verschillende koffietentjes en leuke cafés te vinden. Reis je met de auto naar je werk? Jouw nieuwe werkplek is makkelijk te bereiken en je bereikt binnen enkele minuten de omliggende A10. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand is een tramstation gevestigd met een rechtstreekse tramlijn naar Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Staalstraat in Amsterdam Centrum?

Wil jij graag één van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Staalstraat in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in wanneer jou dat uit komt. Via SKEPP huur jij een nieuwe kantoorruimte aan de Staalstraat in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Staalstraat 7A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen