Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Rozengracht 135

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rozengracht 135 in Amsterdam Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 2.500 € 2.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Rozengracht in Amsterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Centrum, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden voor jouw organisatie? Neem dan een kijkje in dit prachtige kantoorgebouw aan de Rozengracht. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren op een perfecte locatie met de juiste voorzieningen en faciliteiten. Daarnaast huur je hier op een gunstige locatie, met zowel de auto als het openbaar vervoer is jouw nieuwe werkplek goed bereikbaar. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er slechts één kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 40 m2 en is op dit moment ingericht voor 8 werkplekken. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €2250,-. Dit bedrag is exclusief servicekosten, deze bedragen €150,- per maand. Benieuwd welke huurvoorwaarden en nog meer gekoppeld zijn aan het huurcontract voor deze gave kantoorruimte? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultans, wij helpen je graag verder.

Een luxe pantry en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Rozengracht in Amsterdam Centrum, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van alle voorzieningen in het kantoorpand, en deze zijn goed gefaciliteerd. Zo is er een luxe pantry aanwezig waar je een heerlijk kopje koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Bepaal jij daarnaast graag je eigen werktijden? Ook dan ben je hier aan het goede adres. Het kantoorgebouw is namelijk voor huurders 24/7 toegankelijk. 

Locatie en bereikbaarheid

Jouw nieuwe werkplek is op een gunstige locatie gelegen, namelijk midden in het centrum. Alles is makkelijk op loopafstand bereikbaar, denk aan de gezellige terrassen, leuke restaurantjes en de winkels zijn om de hoek. Wanneer je met het openbaar vervoer reist hoef je slechts 1 minuut te lopen naar de dichtstbijzijnde bus- of tramhalte. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kost het je enkele minuten om de omliggen A10 te bereiken. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Rozengracht in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Rozengracht in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in. Via SKEPP huur jij je nieuwe kantoorruimte aan de Rozengracht in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Goede locatie met veel voorzieningen in de buurt waardoor het een fijn kantoorpand is om te huren.

De luxe panty/lunchruimte is ook erg fijn om te hebben naast jouw kantoorruimte. Vanuit SKEPP ook goed geholpen, chapeau!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rozengracht 135

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen