Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Rokin 75

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rokin 75 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Werkzaam in de creatieve sector? Huur kantoorruimte op de meest centrale plek van Amsterdam!

49 bedrijven gingen u al voor, door kantoorruimte te huren in dit kantoorpand. Op de meest centrale plek in Amsterdam, nabij de Dam en de Nes (ook wel de culturele hoofdstad van Amsterdam genoemd), is dit kantoor gelegen. Het kantoor kenmerkt zich door een New York-achtige stijl. Met name voor mensen die werkzaam zijn in de creatieve sector is dit een uitgelezen mogelijkheid om een kantoorruimte te huren. Het pand wordt onder meer gedeeld met het hippe bedrijf TicketSwap en zojuist heeft Made.com haar flagship store geopend aan het Amsterdam Rokin! 

Een werkplek huren vanaf €355,- per maand op deze centrumlocatie

Ondanks dat u hier op een locatie in het centrum van Amsterdam huurt, is de huurprijs van een werkplek voordelig. Vanaf €355,- huurt u al een werkplek op de tweede verdieping in dit kantoorpand. Momenteel zijn er helaas geen werkplekken beschikbaar op deze toplocatie! Op dit moment wordt er gewerkt om in de kelder kantoorruimte te realiseren. Ook zal er in de toekomst een 7e verdieping komen. Maar op dit moment bruist het hier al van de bedrijvigheid! 

Parkeerruimte in de omgeving van het kantoorgebouw in Amsterdam

Een belangrijke vraag in uw zoektocht naar de geschikte kantoorruimte is ongetwijfeld: hoe zit het met de parkeergelegenheid? In de directe omgeving zijn parkeerplaatsen aanwezig, waar u uw auto parkeert. Binnen dit kantoor is op iedere verdieping een pantry te vinden, waar u gebruik van kunt maken.

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoor

Ziet u het zitten om in het centrum van Amsterdam te werken? Bij SKEPP plant u gratis een rondleiding in door dit kantoor. Dit doet u zelf, via het menu aan de rechterzijde van deze pagina. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met SKEPP voor aanvullende informatie. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Wat heeft dit pand een positieve en creatieve vibe!

Dit kantoor leent zich er uitstekend voor om samen met andere ondernemingen veel (creatieve) ideeën uit te wisselen, wat ondersteund wordt door de moderne inrichting en indeling van het pand.

Y

Voor jonge en groeiende ondernemingen als ons is dit een super locatie.

Het pand is gelegen nabij het centrum en betaalbaar. Helaas heeft het kantoorpand geen eigen parkeerplekken. Maar met het OV of fiets is het pand prima te bereiken.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rokin 75

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen