Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Rokin 74

4 (2 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Rokin 2 min. lopen (0,1 km)
  • Metrostation Amsterdam, Rokin 2 min. lopen (0,1 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 13 min. lopen (1,1 km)
  • Metrostation Rokin 1 min. lopen (74 m)
  • Park 3 min. lopen (0,3 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rokin 74 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Rokin (Centrum)

Altijd al een kantoorruimte willen huren in het centrum van Amsterdam? Dan is dit jouw kans! In dit kantoorpand, gelegen aan het Rokin, zijn namelijk 2 kantoorruimten te huur. Het betreft een kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 829 m2. De omgeving van het kantoorgebouw is top! Binnen een straal van 500 meter vind je al diverse leuke restaurants en cafés. Gezellig om na werktijd met collega's ergens een hapje te eten. 

Huurprijzen, kantoor Rokin, Amsterdam

In dit kantoorpand zijn momenteel 2 kantoorruimten te huur. Het betreft een ruimte van 50 m2 en een ruimte van 70 m2. Voor de grootste ruimte van 70 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €1000,- inclusief servicekosten. Niet gek, voor deze toplocatie in Amsterdam. Voor meer informatie over de precieze beschikbaarheid in dit kantoorgebouw kun je het beste contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants. 

Rokin: 24/7 toegang, schoonmaak en snel internet 

In dit kantoorpand maak je naast je eigen kantoorruimte gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo heb je 24 uur per dag toegang tot je eigen kantoorruimte. Vind jij het dus fijn om 's avonds te werken, dan is dit geen probleem! Bovendien zitten kosten voor de schoonmaakservice geheel bij de huurprijs inbegrepen. Dit houdt in dat de algemene ruimten regelmatig voor je worden schoongemaakt. Daarnaast maak je in dit kantoorgebouw gebruik van een razendsnelle internetverbinding. Wel zo prettig als je de hele dag op kantoor werkt. 

Locatie en bereikbaarheid, Rokin, Amsterdam

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Burgwallen-Nieuwe Zijde is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Spui. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut. Daarnaast kun je er uiteraard ook voor kiezen om met de auto naar je werk te reizen. Vind je dit prettiger, dan ben je vanaf de A10 binnen 20 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Rokin?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan het Rokin in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Een kantoor met prima voorzieningen.

Fijn om je eigen werktijden te kunnen bepalen.

O

Mooie overzichtelijke weergave met de foto's en de plattegrond.

Ziet er erg leuk uit.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rokin 74

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen