Rokin 74

1012KW Amsterdam Centrum

4 (2)

Kantoorruimte huren aan het Rokin (Centrum)

Altijd al een kantoorruimte willen huren in het centrum van Amsterdam? Dan is dit jouw kans! In dit kantoorpand, gelegen aan het Rokin, zijn namelijk 2 kantoorruimten te huur. Het betreft een kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 829 m2. De omgeving van het kantoorgebouw is top! Binnen een straal van 500 meter vind je al diverse leuke restaurants en cafés. Gezellig om na werktijd met collega's ergens een hapje te eten. 

Huurprijzen, kantoor Rokin, Amsterdam

In dit kantoorpand zijn momenteel 2 kantoorruimten te huur. Het betreft een ruimte van 50 m2 en een ruimte van 70 m2. Voor de grootste ruimte van 70 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €1000,- inclusief servicekosten. Niet gek, voor deze toplocatie in Amsterdam. Voor meer informatie over de precieze beschikbaarheid in dit kantoorgebouw kun je het beste contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants. 

Rokin: 24/7 toegang, schoonmaak en snel internet 

In dit kantoorpand maak je naast je eigen kantoorruimte gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo heb je 24 uur per dag toegang tot je eigen kantoorruimte. Vind jij het dus fijn om 's avonds te werken, dan is dit geen probleem! Bovendien zitten kosten voor de schoonmaakservice geheel bij de huurprijs inbegrepen. Dit houdt in dat de algemene ruimten regelmatig voor je worden schoongemaakt. Daarnaast maak je in dit kantoorgebouw gebruik van een razendsnelle internetverbinding. Wel zo prettig als je de hele dag op kantoor werkt. 

Locatie en bereikbaarheid, Rokin, Amsterdam

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Burgwallen-Nieuwe Zijde is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Spui. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut. Daarnaast kun je er uiteraard ook voor kiezen om met de auto naar je werk te reizen. Vind je dit prettiger, dan ben je vanaf de A10 binnen 20 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Rokin?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan het Rokin in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Creëer jouw eigen URBAN of CITY met officeplanner aan Rokin in Amsterdam Centrum

URBAN en CITY zijn 2 prefab design inrichtingsconcepten, die zowel producttechnisch als financieel 100% flexibel zijn. Waar URBAN de rebelse variant is, past CITY erg goed bij de professional die op zoek is naar comfort. Creëer ook jouw URBAN- of CITY-locatie aan Rokin in Amsterdam Centrum.

Beide inrichtingsconcepten zijn gebaseerd op het C4 inrichtingsconcept: alles waaraan je behoefte hebt op kantoor. Kies in de plattegrond hieronder een beschikbare kantoorruimte, sleep daarin de kantooritems die jij wilt en SKEPP levert vervolgens jouw droomkantoor met officeplanner binnen 1 week op. SKEPP is thuis op kantoor.

Kantoorruimte huren aan het Rokin in Amsterdam Rokin 74 Amsterdam Centrum Toplocatie!

2 beoordelingen Rokin

Een kantoor met prima voorzieningen.

Fijn om je eigen werktijden te kunnen bepalen.

Mooie overzichtelijke weergave met de foto's en de plattegrond. Ziet er erg leuk uit.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat