VERHUURD
Super deal

Amsterdam Centrum, Rapenburgerstraat 173

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Rapenburgerstraat in Amsterdam (Centrum)

Een kleinschalig business center in een monumentaal kantoorpand in Amsterdam, hier aan de Rapenburgerstraat in Amsterdam (Centrum) huur je een volledig gestoffeerde kantoorruimte. In 2014 is het kantoorgebouw volledig gerenoveerd, waardoor het interieur modern is in dit kantoor. Een sfeervolle plek om jouw onderneming te vestigen!

Huurprijzen

Wanneer u zoekt naar een kantoorkamer van 35 m2 of 45 m2, dan bent u hier aan het juiste adres. In principe huurt u hier een kantoorruimte voor tenminste 1 jaar. Mocht u een flexibele huurtermijn prefereren, dan is dit eventueel bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met SKEPP! Let op! Op dit moment is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 57 m2 voor een maandelijks bedrag van €1995,-

Vergaderruimte, WiFi en schoonmaakdiensten

Wanneer je besluit om een kantoorruimte te huren aan de Rapenburgerstraat in Amsterdam Centrum, maak je ook gebruik van de aanwezige vergaderruimte. Dit is een inspirerende plek, waar ook mogelijkheden zijn om te presenteren. De ruimte is voorzien van een Apple TV, een flatscreen, een white board en internet. Bovendien is er een sfeervol ingerichte ruimte voor borrels of evenementen, waar een beamer aanwezig is. Uiteraard maak je binnen dit kantoor ook gebruik van services. Denk hierbij aan WiFi (glasvezel) en een schoonmaakdienst. Bovendien heb je 24 uur per dag toegang tot jouw kantoorruimte. Dus je kunt ook 's avonds laat of zelfs in het weekend werken, als je dat prettig vindt.

Locatie en bereikbaarheid

Midden in het centrum, wat wil je nog meer? Het kantoorpand is omringt met koffie tentjes, gezellige cafés en goede restaurants. Alles is op loopafstand te bereiken en ook de winkels om te shoppen zijn om de hoek. Om je werkplek te bereiken met het openbaarvervoer kost het je slechts 2 minuten loopafstand vanaf de dichtstbijzijnde tram/bushalte. Beide lijnen zijn aangesloten op het centraal station van Amsterdam Centraal. Mocht je met de auto naar je unit willen reizen en vanaf de snelweg komen? Binnen 15 minuten rij jij vanaf de snelweg naar je nieuwe werkplek.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rapenburgerstraat in Amsterdam Centrum?

Een eigen kantoorruimte in onze hoofdstad, wie wil dat nou niet? Dit business center aan de Rapenburgerstraat in Amsterdam Centrum biedt jou de kans om hier jouw onderneming te vestigen. Plan direct een rondleiding in door dit sfeervolle kantoor. Dit doe je bij SKEPP, via het menu rechts op deze pagina. De rondleiding is geheel kosteloos!

1 beoordelingen Rapenburgerstraat

de kantoorruimtes zijn hier creatief ingericht, erg leuk om te zien!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!