Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Prinsengracht 437

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prinsengracht 437 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Prinsengracht in Amsterdam

In dit kantoorpand aan de Prinsengracht in Amsterdam kun jij per direct een geweldige kantoorruimte gaan huren. Op deze locatie zijn een aantal ruime kantoorkamers beschikbaar die zeer stijlvol zijn ingericht. De prachtige kantoorruimtes geven een waar thuisgevoel, een plek waar je graag wilt zijn.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw zijn verschillende kantoorkamers beschikbaar. De kantoorunits kunnen turn-key worden opgeleverd. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je kantoorruimte zelf in te richten. Wellicht biedt onze Office Planner tool hierbij uitkomst, hiermee stel jij de perfecte basis samen voor ieder interieur. De kantoorkamers hebben een oppervlakte tussen de 100 en 120 m2. De huurprijs varieert tussen de €1800,- en €1950,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

Een nette pantry en prettige werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorkamer in dit kantoorpand aan de Prinsengracht in Amsterdam kun je ook gebruik maken van de aanwezige pantry. Een ideale plek om je lunch klaar te maken en er vervolgens heerlijk van te genieten. De kantoorruimtes zijn voorzien van optimale werkomstandigheden die een bijdrage kunnen leveren aan jouw prestaties. Zo beschik jij door de aanwezigheid van een goed verwarmingssysteem en airconditioning altijd over de perfecte temperatuur. Het vele raamwerk in dit kantoorgebouw zorgen voor voldoende daglicht op jouw werkplek. Kortom dit is absoluut een fijne werkplek. Voor zowel grote als kleine bijeenkomsten kun jij in dit kantoorpand gebruik maken van de aanwezige vergaderruimtes. 

Locatie en Bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw aan de Prinsengracht in Amsterdam heeft een ideale ligging. In deze omgeving heerst altijd een gezellige en stedelijke zweer. De prinsengracht bevat meerdere parkeerplekken waar jij tegen betaling je auto kunt parkeren. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor vermaak en ontspanning. Direct om de hoek bevindt zich een Fit For Free Sportschool waar jij jouw laatste energie van de dag nog even kwijt kunt. Of je kiest één van de vele horecagelegenheden in deze omgeving om heerlijk te genieten van een hapje of een drankje. Op loopafstand van jouw nieuwe werkplek zijn meerdere metro- en busstations gelegen, hierdoor kun je gemakkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de prinsengracht in Amsterdam?

Word jij enthousiast om een prachtige kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan de Prinsengracht in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen jou gratis en geheel vrijblijvend helpen bij het inplannen van een bezichtiging in dit fijne kantoorpand. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek met eigen ogen zien!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Prinsengracht 437

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen