Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Plantage Middenlaan 62

Bereikbaarheid
  • Amsterdam, Plantage Lepellaan 1 min. lopen (56 m)
  • Amsterdam, Plantage Lepellaan 1 min. lopen (56 m)
  • Amsterdam Muiderpoort 18 min. lopen (1,4 km)
  • Park 6 min. lopen (0,5 km)
  • Sportschool 7 min. lopen (0,5 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Plantage Middenlaan 62

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Plantage Middenlaan (Centrum)

Op zoek naar een kantoorruimte of eigen werkplek aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam? Misschien is dit kantoorpand geschikt voor jou! Het kantoorpand is gelegen in de Weesperbuurt/Plantage, een gezellige buurt vol leuke cafés en restaurants. In dit kantoorpand probeert men de impact van technologie op de samenleving te begrijpen en hier richting aan te geven. Een omgeving waar jij als ondernemer geprikkeld wordt door de mogelijkheden en uitdagingen van de 21e eeuw. Dit alles in een monumentaal kantoorpand dat volledig is gemoderniseerd en waarbij de oude details prachtig bewaard zijn gebleven.

Huurprijzen

Een werkplek huren kan in dit kantoorpand al vanaf €250,- per maand. Je huurt dan een flexwerkplek voor 3 dagen per week. Liever een vaste werkplek huren? Dan betaal je maandelijks €350,-. Niet gek voor een prachtig monumentaal kantoorpand tegenover Artis. Bij deze maandelijkse prijs zit ook het gebruik van de vergaderruimten en WiFi inbegrepen. Ook worden er het gehele jaar meerdere evenementen georganiseerd voor huurders waarbij experts lezingen geven over bijvoorbeeld de impact van technologie. Dit zijn perfecte momenten om te gaan netwerken en je medehuurders te leren kennen.

Onbeperkt koffie en fruit, kippen en gebruik van technologische apparatuur

In dit kantoorpand aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam maak je gebruik van meer dan de standaard voorzieningen. Zo kun jij onbeperkt genieten van de lekkerste Nespresso koffie, thee, water, fruit en koekjes. Bovendien staat er in het kantoorgebouw een printer waar jij als huurder gebruik van kunt maken. En wat helemaal leuk is, is dat je als huurder gebruik kunt maken van diverse technologische apparaten. Zo zijn er 3D-brillen, drones, VR-apparatuur en een laser printer aanwezig. Vet toch?

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is zeer goed. Reis je met het openbaar vervoer naar het kantoorgebouw? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Plantage Lepellaan. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar je werkplek. Met de auto is het kantoorpand ook uitstekend bereikbaar. Vanaf de A10 ben je in slechts 12 minuten op je werk. Door de centrale ligging van dit kantoorpand vind je vele supermarkten en restaurantjes in de omgeving, waaronder een Albert Heijn op 300 meter lopen. Al zal je hier niet veel naartoe hoeven lopen, omdat je voor een paar euro kan aanschuiven aan het heerlijke lunchbuffet met salades, biologisch brood en verse eitjes van de kantoorkippen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Plantage Middenlaan?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren aan de Plantage Middenlaan? Dat kan! Momenteel zijn er nog verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Plantage Middenlaan 62 in Amsterdam Centrum

(Flex)werkplekken
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

F

Originele werkplekken op een top locatie in Amsterdam!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Plantage Middenlaan 62

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner