Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Pieter Cornelisz Hooftstraat 15

Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pieter Cornelisz Hooftstraat 15 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 72 m2
  Huurprijs: € 4.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de PC Hooftstraat in Amsterdam

In dit grachtenpand aan de PC Hooftstraat in Amsterdam kun jij binnenkort een prachtige kantoorruimte huren! De kantoorruimte is onlangs gerenoveerd en zeer stijlvol aangekleed. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij deze prachtige kantoorruimte graag met eigen ogen bewonderen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

De totale oppervlakte van deze prachtige kantoorkamer bedraagt 72m2. Deze kantoorruimte huur je al voor maar €4.000,- per maand. Deze prijs is inclusief de service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent. De kantoorruimte kan volledig gemeubileerd worden opgeleverd. Dat betekent dat jij direct kunt beginnen!

Optimale werkomstandigheden, nette pantry en representatieve vergaderplekken

Bij het huren van een kantoorruimte aan de PC Hooftstraat in Amsterdam krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. De kantoorruimte is warm aangekleed en van vele gemakken voorzien die jouw werkdag aangenaam maken. Zo is er een nette pantry waar jij jezelf kunt voorzien van een kopje koffie of thee en waar jij jouw eigen maaltijd kunt bereiden. De kantoorruimte is voorzien van een nette vergaderplek die geschikt is voor formele en informele bijeenkomsten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Amsterdam. Jouw nieuwe werkplek is uitstekend bereikbaar door middel van het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse tram- en busstations die een directe verbinding hebben met Amsterdam Centraal station. Vanuit hier reis je gemakkelijk naar diverse steden en hotspots in de omgeving. Ook de auto kan een uitkomst bieden vanuit hier rijdt je snel naar de op- en afritten van de A10 die verbinding geeft aan diverse andere grote wegen. Het gezellige centrum van Amsterdam biedt een prima uitkomst om even heerlijk te ontspannen. Hier zijn veel winkels en horecagelegenheden gevestigd waar jij terecht kunt voor gezelligheid, een hapje en een drankje. Kortom in deze bruisende omgeving is altijd wat te beleven. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de PC Hooftstraat in Amsterdam?

Ben jij enthousiast geworden over deze prachtige kantoorruimte aan de PC Hooftstraat in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem snel contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze prachtige locatie. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Pieter Cornelisz Hooftstraat 15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen