Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Oudezijds Achterburgwal 175

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Internet
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Rokin 5 min. lopen (0,4 km)
 • Metrostation Amsterdam, Rokin 5 min. lopen (0,4 km)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 11 min. lopen (0,9 km)
 • Metrostation Nieuwmarkt 5 min. lopen (0,4 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oudezijds Achterburgwal 175 in Amsterdam Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 63 m2
  Huurprijs: € 2.000 € 1.900 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren midden in het centrum van Amsterdam? Neem dan een kijkje in dit gave kantoorgebouw aan de Oudezijds Achterburgwal. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren met een industriële look op een top locatie in Amsterdam. Het gezellige centrum is op loopafstand bereikbaar, hier zijn leuke winkels en heerlijke eettentjes te vinden. Leuk om heen te gaan met collega’s of met een klant. Wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is het mogelijk om een kantoorruimte van 63 m2 te huren voor een maandelijks bedrag van  €1900,-. Wanneer je een kantoorruimte huurt zit je verbonden aan een jaarcontract, redelijk flexibel op deze mooie locatie. De kantoorruimte heeft een industriële look, dit is leuk te combineren met hip meubilair. Mocht je hier inspiratie over op willen doen, dan kun je een kijkje nemen op onze inrichtingspagina. 

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Oudezijds Achterburg wal biedt vele extra’s. Je maakt namelijk naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen in de kantoorruimte. Zo is er ook een pantry aanwezig, handig voor het maken van een lunch en het zetten van een lekker kopje koffie of thee. Daarnaast heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van je kantoorruimte, altijd handig om zelf te kunnen bepalen wanneer jij je werkdag start en tot hoe laat je doorgaat.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is natuurlijk op de perfecte locatie geleden, namelijk in hartje Amsterdam. Deze locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, op korte loopafstand vanaf de kantoorunit zijn verschillende bus- en tramhaltes te vinden met een rechtstreekse verbinding naar het centraal station van Amsterdam. Reis je liever met de auto naar je werkplek? De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A10 en A8 en zijn binnen een kwartiertje rijden bereikbaar. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam Centrum?

Wil jij graag de beschikbare kantoorruimte huren aan de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt. SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte aan de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Industrieel en stoer!

Gaaf hoor!

M

Wat een top locatie!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oudezijds Achterburgwal 175

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen