Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Oostenburgervoorstraat 42 - 180

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oostenburgervoorstraat 42 - 180 in Amsterdam Centrum

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 117 m2
  Huurprijs: € 2.384 € 2.146 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam (Oost)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam Oost, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een rondleiding in te plannen om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw. Naast de gunstig bereikbare locatie zijn ook de faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw goed georganiseerd.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimtes beschikbaar. De grootste kantoorruimte met een oppervlakte van 210 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van €4095,-. Hier komen slechts de servicekosten over heen, dit is in totaal €35,- per m2/ per jaar. De kleinste kantoorruimte met een oppervlakte van 21 m2 heeft als enige een All-In prijs die €800,- per maand bedraagt. Wanneer je aan de Oostenburgervoorstraat een kantoorruimte huurt maak je gebruik van flexibele huurvoorwaarden en zijn het de voorzieningen en faciliteiten die deze locatie uniek maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijk en een receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam Oost, bepaal jij je eigen werktijden. Door de 24/7 toegankelijkheid heb jij de vrijheid en flexibiliteit om ’s avonds of in het weekend de laatste werkzaamheden af te ronden. Ook ideaal wanneer je gebruik maak van een vergaderruimte, je bent op deze locatie niet tijdsgebonden. Daarnaast is er bij binnenkomst een bemande receptie aanwezig. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen meerdere administratieve werkzaamheden van je overnemen. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand op een gunstige locatie gelegen. Wanneer je met de auto naar je werk reist, ben je slechts enkele minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg. De oprit van de A10 ligt namelijk op nog geen 4 kilometer rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? De bushalte ‘Oostenburgergracht’ is slechts 3 minuten lopen, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Amsterdam Muiderpoort. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam Oost?

Wil jij graag de kantoorruimte aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam Oost huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte aan de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Prachtige kantoren, ook het meubilair spreekt ons erg aan!

R

Amsterdam Centrum, wie wil daar nou niet zijn of haar kantoor hebben?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oostenburgervoorstraat 42 - 180

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen