Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Nieuwezijds Voorburgwal 340

Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Rokin 3 min. lopen (0,3 km)
  • Metrostation Spui 1 min. lopen (92 m)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 16 min. lopen (1,3 km)
  • Metrostation Rokin 3 min. lopen (0,3 km)
  • Park 1 min. lopen (0,1 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwezijds Voorburgwal 340 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam (Centrum)

Zoek jij een geschikte kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand, gelegen op een prachtige locatie. Je huurt hier een kantoorruimte in een knus gebouw met flexibele huurvoorwaarden. Gezellige cafés, mooie winkels en lekkere restaurants zijn op loopafstand te bereiken en de faciliteiten in het kantoorpand zijn goed. Nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie tussen zit? Neem dan snel een kijkje.

Huurprijzen

Op dit moment heb je de mogelijkheid om de gehele kantoorruimte van 60 m2 te huren, hier betaal je een maandelijks bedrag voor van €1800,-. Deze oppervlakte bestaat uit 2 kantoorruimtes van 23 m2 en 7 m2 en een sociaal hart. Het is ook mogelijk om beide kantoorkamers apart te huren. Voor de kantoorunit van 23 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €1450,- en voor de kleine kantoorkamer van 7 m2 €350,- per maand. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo is er een pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een kopje koffie voor jezelf en jouw collega's. Bepaal jij graag jouw eigen werktijden? Dat is ook mogelijk! Je hebt hier namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Dus of je nou in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden, het is allemaal mogelijk!

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van de beschikbare kantoorruimten is fantastisch, je huurt hier namelijk midden in hartje Amsterdam. Alles is op korte loopafstand bereikbaar, denk hierbij aan de supermarkten, gezellige terrasjes en de bus- en tramhaltes. Reis je met de auto naar je werkplek? De op- en afritten van de rijkswegen A5 en A10 zijn binnen een kwartier bereikbaar. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Heb je hier hulp bij nodig of heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis bij het vinden van een geschikte kantoorruimte in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nieuwezijds Voorburgwal 340

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen