Amsterdam Centrum, Nieuwezijds Voorburgwal 182I

Kantoorruimte huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam (Centrum)

Een kantoorruimte huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal in het centrum van Amsterdam? In dit voormalige Amsterdamse Hoofdpostkantoor uit 1899, zijn verschillende kantoorkamers beschikbaar. Het kantoorgebouw heeft op de 3e verdieping een totale kantooroppervlakte van 600 m2. Er zijn flexplekken voor 5 dagen per week, vaste fulltime werkplekken en een eigen kantoorunit vanaf 2 personen beschikbaar. Het monumentale pand is gesitueerd in de oude binnenstad van de stad achter het Paleis op de Dam. Een unieke locatie dus! Tevens erg goed bereikbaar met het openbare vervoer doordat de dichtstbijzijnde bushalte nog geen 100 meter lopen is. Wie wil er nou niet op zo’n toplocatie een eigen kantoorruimte huren in een authentiek rijksmonument?

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn verschillende kantoorruimten te huur. Zo huur je al een van de 20 beschikbare flexplekken voor 5 dagen per week voor €350,- en een vaste fulltime werkplek voor €450,-. Zoek jij een kantoorkamer of werkplek in het centrum? Hier is voor ieder wat wils.

Centraal gelegen rijksmonument met authentiek karakter

Huur een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam. Dit kantoorgebouw dat opgenomen is als rijksmonument met bijzondere buitenkant, kenmerkt zich door zijn authentieke karakter. Centraler dan de Dam wordt het niet met dit prachtige gebouw: Magna Plaza. Het splinternieuwe kantoorconcept dat hier komt bestaat uit een combinatie van open ruimtes, glazen scheidingswanden, een coworking space en gezamenlijke ruimtes. Met 24/7 toegang, onbeperkt koffie en thee, een business lounge en kopieer- en printfaciliteiten ben je hier van alle gemakken voorzien!

Locatie en bereikbaarheid

Het Magna Plaza ligt midden in het oude centrum van Amsterdam. De kantoorruimte is perfect bereikbaar met het openbare vervoer, doordat de bushalte nog geen 2 minuten lopen is. Het centrale station is zelfs maar 10 minuten lopen. Daarnaast is het kantoorpand goed bereikbaar met de auto. De dichtstbijzijnde opritten van de snelweg zijn namelijk de A10, A5 en A8. De auto kun je vervolgens parkeren bij een van de parkeergarages in de buurt, zoals het Q-Park De Bijenkorf op een kleine 400 meter afstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam? 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam? Plan dan snel een gratis rondleiding in, geheel vrijblijvend. Toch nog behoefte aan meer informatie of wil je een persoonlijk advies gebaseerd op jouw wensen? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants die jou graag willen helpen.

Kantoorruimte in Amsterdam, Nieuwezijds Voorburgwal 182 Nieuwezijds Voorburgwal 182I Amsterdam Centrum Toplocatie!

Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte

2 beoordelingen Nieuwezijds Voorburgwal

Een fantastisch uitzicht!

Overzichtelijke werkplekken

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!