Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Nieuwe Herengracht 49

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Waterlooplein 4 min. lopen (0,3 km)
  • Metrostation Waterlooplein 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 17 min. lopen (1,4 km)
  • Metrostation Waterlooplein 4 min. lopen (0,3 km)
  • Park 2 min. lopen (0,2 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwe Herengracht 49 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam (Centrum)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren op een fantastische locatie aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en kom een kijkje nemen in dit representatieve kantoorpand. Je huurt hier een kantoorruimte of werkplek in een kantoorpand waar veel voorzieningen aanwezig zijn, een comfortabele werkomgeving dus. Nieuwsgierig? Plan dan nu een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende oppervlaktes beschikbaar voor de verhuur, waaronder een kantoorruimte van 70 m2. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €2500,-. Ben je op zoek naar een grotere ruimte voor mensen of wil je eventueel in de toekomst uitbreiden? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 100 m2, te huur voor €3000,- in de maand. Ben je een zzper? Huur dan een flexibele werkplek. Dit is al mogelijk vanaf een maandelijks bedrag van slechts €60,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een luxe pantry, vergaderruimte en 24/7 toegang

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam Centrum, maak je ook gebruik van de aanwezige services en faciliteiten. Zo is er in het kantoorpand een luxe pantry aanwezig waar je heerlijke koffie/thee kunt zetten en in de middag een lekkere lunch kunt voorbereiden. De pantry is onder andere voorzien van een magnetron, vaatwasser en koelkast. Komen er klanten langs of wil jij een collega onder ‘4 ogen’ spreken? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimte. Ook kun je in dit kantoorpand zelf je eigen werktijden bepalen. Hoe? Je hebt 24/7 de mogelijkheid om gebruik te maken van jou kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie in Amsterdam gelegen, je bereik zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw werkplek. Binnen een kwartiertje bereik jij de oprit van de A10 en het dichtstbijzijnde metro station is recht tegenover het kantoorgebouw, ideaal toch?

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Nieuwe Hergengracht.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Super locatie en een gezellig pand!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nieuwe Herengracht 49

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen