Super deal

Amsterdam Centrum, Kloveniersburgwal 51

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een geschikte werkplek aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam Centrum? Neem dan een kijkje in dit representatieve en gezellige kantoorpand. Het kantoorpand is gebouwd in 1951 en is sinds 1987 is geschreven als rijksmonument. Daarnaast is de locatie ook super, alles is met een korte loopafstand makkelijk bereikbaar. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen.

Huurprijzen

In het kantoorpand zijn momenteel 2 werkplekken beschikbaar. Je betaald hier een maandelijks bedrag van €116,- voor. Daarnaast zijn er nog servicekosten, dit bedraagt een maandelijks bedrag van €62-. De prijzen zijn gebaseerd op een contractsduur van minimaal 6 maanden met een opzegtermijn van 2 maanden. Je werkt aan een ruim bureau met een fijne bureaustoel waar je aan het einde van de dag rustig je spullen kunt laten liggen.

WiFi, een pantry en schoonmaakservice

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam Centrum, maak je naast je wekplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Bijvoorbeeld de razendsnelle Wifi in het kantoorgebouw, je kunt hierdoor altijd snel en efficiënt bezig met jouw werkzaamheden. Ook is er in het kantoorpand een pantry aanwezig. Erg handig wanneer je een lekker kopje koffie/thee wil zetten of in de middag een lunch wilt voorbereiden. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel! Je hoeft je eigen werkplek niet schoon te maken, ideaal!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is midden in het centrum van Amsterdam gevestigd, alles is op korte loopafstand bereikbaar. Denk hierbij aan de gezellige terrassen, goede restaurants en mooie shops. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je een kwartiertje onderweg vanaf de afritten A8 en A10. Reis je liever met het openbaar vervoer? Overal zijn er tram- en busstations te vinden met een rechtstreekse verbinding naar het Centraal Station van Amsterdam. Vanaf deze locatie kun je reizen naar elke gewenste locatie in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in om het kantoorgebouw met eigen ogen te bekijken. SKEPP helpt jou hier graag bij verder! Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Kloveniersburgwal.

Kloveniersburgwal 51 Kloveniersburgwal 51 Amsterdam Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Kloveniersburgwal

Gave werkplekken op een toplocatie in Amsterdam, zeker enthousiast

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!