VERHUURD
Super deal

Amsterdam Centrum, Kleine Gartmanplantsoen 10

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan het Leidseplein in Amsterdam (Centrum)

Op de prachtige zolderverdieping van Café De Balie, aan het leidseplein in Amsterdam Centrum, zit een gezellige co-working space waar zo'n 25 werkplekken en enkele kleine kantoorruimten te huur zijn. De balie is een begrip in Amsterdam en huist dagelijks vele presentaties, debatten, films en andere events. Verder is er een gezellige bar en een fijn restaurant.

Huurprijzen

Bij dit kantoor kun je flexplekken huren voor twee of drie dagen per week (vanaf €125) of een eigen fulltime bureau voor een mooi prijsje van €299 per maand. Kantoorruimtes zijn er voor 2,6 of 7 personen. Momenteel zijn ze niet beschikbaar, maar dit kan altijd weer veranderen.

Snelle internetverbinding en dagelijks een verse lunch

Bij een werkplek kun je gebruik maken van veel voorzieningen. De Bureaus zijn groot en in hoogte verstelbaar. Je hebt een goede bureaustoel en een kastje om spullen in te bewaren. Er is waanzinnig snel internet, een vergaderruimte die kosteloos gebruikt kan worden en koffie, thee en snacks zijn inbegrepen. Elke dag wordt er met de hele groep gelunched om 12:30. Als je hier eens wilt komen kijken, kun je het best een komen meelunchen om de sfeer te proeven

Locatie en bereikbaarheid

Het pand bevindt zich op het Leidseplein, tussen de Apple Store en Paradiso. Er is dus genoeg te doen in de buurt en met het openbaar vervoer kan je het kantoor prima bereiken. In de kantoorruimte merk je overigens niks van die drukte en kun je ongestoord geconcentreerd werken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Leidseplein in Amsterdam Centrum?

Ben jij ook enthousiast over de beschikbare kantoorruimten en werkplekken aan het Leidseplein in Amsterdam Centrum? Neem dan snel contact met één van onze vastgoedconsultants op. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte aan het leidseplein

1 beoordelingen Kleine Gartmanplantsoen

Mooi pand met leuke werkplekken

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!