Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Kleine Gartmanplantsoen 10

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kleine Gartmanplantsoen 10 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Leidseplein in Amsterdam (Centrum)

Op de prachtige zolderverdieping van Café De Balie, aan het leidseplein in Amsterdam Centrum, zit een gezellige co-working space waar zo'n 25 werkplekken en enkele kleine kantoorruimten te huur zijn. De balie is een begrip in Amsterdam en huist dagelijks vele presentaties, debatten, films en andere events. Verder is er een gezellige bar en een fijn restaurant.

Huurprijzen

Bij dit kantoor kun je flexplekken huren voor twee of drie dagen per week (vanaf €125) of een eigen fulltime bureau voor een mooi prijsje van €299 per maand. Kantoorruimtes zijn er voor 2,6 of 7 personen. Momenteel zijn ze niet beschikbaar, maar dit kan altijd weer veranderen.

Snelle internetverbinding en dagelijks een verse lunch

Bij een werkplek kun je gebruik maken van veel voorzieningen. De Bureaus zijn groot en in hoogte verstelbaar. Je hebt een goede bureaustoel en een kastje om spullen in te bewaren. Er is waanzinnig snel internet, een vergaderruimte die kosteloos gebruikt kan worden en koffie, thee en snacks zijn inbegrepen. Elke dag wordt er met de hele groep gelunched om 12:30. Als je hier eens wilt komen kijken, kun je het best een komen meelunchen om de sfeer te proeven

Locatie en bereikbaarheid

Het pand bevindt zich op het Leidseplein, tussen de Apple Store en Paradiso. Er is dus genoeg te doen in de buurt en met het openbaar vervoer kan je het kantoor prima bereiken. In de kantoorruimte merk je overigens niks van die drukte en kun je ongestoord geconcentreerd werken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Leidseplein in Amsterdam Centrum?

Ben jij ook enthousiast over de beschikbare kantoorruimten en werkplekken aan het Leidseplein in Amsterdam Centrum? Neem dan snel contact met één van onze vastgoedconsultants op. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte aan het leidseplein


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Mooi pand met leuke werkplekken

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kleine Gartmanplantsoen 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen