Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Jonge Roelensteeg 16

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jonge Roelensteeg 16 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Jonge Roelensteen in Amsterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het centrum van Amsterdam maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Jonge Roelensteen, hier is een leuke kantoorunit beschikbaar voor de verhuur. Het kantoorpand is gevestigd op een gunstige locatie en voorzien van vele gemakken. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

In het kantoorpand is op dit moment slechts één kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 10 m2 en is geschikt voor 2 personen. Handig wanneer je als zzp'er of met je compagnon op zoek bent naar een eigen ruimte. Voor de kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €550,-, dit is exclusief de servicekosten. De servicekosten bedragen €100,- per maand. Ben jij benieuwd welke huurvoorwaarden hieraan verbonden zijn en welke services je ontvangt voor deze ‘extra’ kosten? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Gemeubileerd kantoor en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je de beschikbare kantoorruimte huurt aan de Jonge Roelensteeg in Amsterdam Centrum, kun je direct aan de slag. De kantoorruimte is namelijk direct beschikbaar en al voorzien van comfortabel meubilair. Het kost je dus geen tijd en moeite, handig he? Daarnaast heb je de mogelijkheid om op elk gewenst moment gebruik te maken van je werkplek, het kantoorpand is namelijk 24/7 toegankelijk voor jou als huurder. Het maakt niet uit of dit nu in de avonduren of in het weekend is.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gevestigd, je huurt hier namelijk in hartje Amsterdam. Het kantoorpand is daarom met het openbaar vervoer goed bereikbaar, verschillende bus- en tramhaltes zijn op korte loopafstand bereikbaar. Verschillende lijnen hebben een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal Station, vanaf hier bereik je makkelijk andere steden in het land. Reis je liever met de auto? Met enkele minuten rijden bereik je de omliggende rijksweg A10.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Jonge Roelensteeg in Amsterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om de beschikbare kantoorruimte aan de Jonge Roelensteeg in Amsterdam Centrum te huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je nog vragen die je graag eerst beantwoord zou willen hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Jonge Roelensteeg in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jonge Roelensteeg 16

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen