Super deal

Haarlemmerstraat 124A, Amsterdam Centrum

Kantoorruimte huren aan de Haarlemmerstraat (Centrum)

Kantoorruimte huren op een unieke locatie in Amsterdam? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Je huurt hier namelijk een kantoorruimte in de Oude Kerk in Amsterdam. Het beschikbare kantoor bevindt zich in de rechter zijvleugel van het kantoorpand en biedt een prachtig uitzicht op het stralende middelpunt van de kerk. Het betreft een monumentaal pand dat gebouwd is in 1673. 

Huurprijzen, kantoor Haarlemmerstraat, Amsterdam

In dit kantoorpand, gelegen in de Haarlemmerbuurt, is slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Het betreft een kantoorruimte van 40 m2 die te huur is voor een maandelijks bedrag van €1750,-. Naast het huren van kantoorruimte is het ook mogelijk om een flexwerkplek te huren in dit prachtige, authentieke gebouw. Deze flexwerkplekken zijn al te huur voor een maandelijks bedrag van €250,-. Momenteel zijn al diverse bedrijven gevestigd in de Oude Kerk, met name bedrijven die werkzaam zijn in de marketing, reclame en software branche. 

Haarlemmerstraat: keuken, koffie/thee en WiFi

In dit unieke kantoorpand aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam maak je gratis gebruik van de aanwezige voorzieningen en services. Zo is er een keuken aanwezig waar je gebruik van kunt maken en het gebruik van koffie en thee is inbegrepen. Bovendien is er in dit kantoorpand een goede WiFi-verbinding aanwezig. Dit alles om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. 

Locatie en bereikbaarheid, Haarlemmerstraat, Amsterdam

Het zal je vast niet verbazen maar dit kantoorpand in Amsterdam Centrum is met het openbaar vervoer het beste bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Buiten Brouwersstraat en ligt op een loopafstand van 3 minuten. Amsterdam Centraal Station bereik je daarnaast binnen 10 minuten lopen. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk met andere grote steden in ons land. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je vele leuke restaurants en cafés waaronder Vesper Bar. Hier kun je na werktijd nog gezellig een hapje eten met collega’s. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Haarlemmerstraat?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte huren? Of huur je liever een werkplek op deze top centrumlocatie? Plan dan een rondleiding in en bekijk dit authentieke kantoorpand met je eigen ogen.

Kantoorruimte huren in de Oude Kerk in Amsterdam Haarlemmerstraat 124A Amsterdam Centrum Toplocatie!

2 beoordelingen Haarlemmerstraat

Ontzettend unieke locatie, heel gaaf!

Erg bijzonder om hier te mogen werken, wat een mooi pand.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!