Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Entrepotdok 25

4 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Kadijksplein 4 min. lopen (0,3 km)
  • Metrostation Amsterdam, Artis 3 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 17 min. lopen (1,4 km)
  • Park 3 min. lopen (0,2 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Entrepotdok 25 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!
Over dit kantoor

Een kantoorruimte huren aan de Entrepotdok in Amsterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Amsterdam? Kom dan een kijkje nemen in dit representatieve kantoorgebouw aan de Entrepotdok. Het kantoorpand heeft een monumentale status en biedt zowel kantoorruimten als plekken aan die je vast kunt huren of waar je flexibel kunt werken. Niet alleen in de omgeving is er veel te beleven, maar ook in het kantoorpand zelf. Nieuwsgierig? Plan een rondleiding in en bekijk de plekken en kantoorruimte met eigen ogen.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte geschikt voor 4 personen. Deze kantoorunit is gelegen op een aparte verdieping en geeft ook toegang tot vergader- en belruimten en een eigen toiletgroep. Voor de kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €1600,-, dit bedrag is exclusief alle bijkomende servicekosten. Momenteel is er al een bedrijf gevestigd die websites en apps ontwikkelt. Misschien is er dan ook nog een eventuele samenwerking mogelijk.

Een gezamenlijke vergaderruimte, relaxruimte en pantry

Wanneer je een kantoorruimte of werkplek huurt aan de Entrepotdok in Amsterdam Centrum maak je gebruik van de vele aanwezige services en faciliteiten. Zo zijn er meerdere vergaderruimten, die zijn voorzien van presentatie materiaal en deze kunnen ook worden gebruikt als belruimte. Zoek je graag tussen de werkzaamheden door de rust op? De relaxruimte biedt in dit kantoorpand de oplossing, er staat namelijk een grote tafeltennistafel! Ga jij de uitdaging aan tegen je collega’s? In de middag is er de mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen, de aanwezige pantry zorgt voor vele gemakken. Je kunt hier de lunch voorbereiden en de gehele dag door jezelf en/of je collega’s voorzien van een kopje koffie/thee.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is in het centrum van Amsterdam gelegen, alles is op loopafstand bereikbaar van jouw kantoorruimte. Zo zit Artis dicht in de buurt en raden we je aan om een keer lekker wat te eten en drinken bij ‘Bloem Eten & Drinken’. Om jouw werkplek te bereiken met het openbaar vervoer ben je slechts 4 minuten lopend onderweg naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze is aangesloten op het centraal station van Amsterdam. Ook met de auto zal het slechts een kwartier duren om de oprit van de snelweg A10 te bereiken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Entrepotdok in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast geworden en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Entrepotdok in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend huur je een kantoorruimte bij SKEPP.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Een leuke plek om te werken, de sfeer is erg gemoedelijk.

Daarnaast is het een ideale locatie, namelijk in hartje centrum!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Entrepotdok 25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen