Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Eerste Laurierdwarsstraat 10

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Eerste Laurierdwarsstraat 10 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Eerste Laurierdwarsstraat in Amsterdam Centrum

Wil jij graag midden in het centrum van Amsterdam een werkplek huren, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Stop dan met zoeken, wij hebben een gave werkplek beschikbaar aan de Eerste Laurierdwarsstraat! Je hebt hier de mogelijkheid om een werkplek te huren die gevestigd is in een leuke kantoorruimte waar de services en faciliteiten goed zijn georganiseerd en waar de locatie top is. Ben jij nieuwsgierig en zou je graag een kijkje willen nemen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

Huurprijzen

Op dit moment is er slechts 1 werkplek in de kantoorruimte beschikbaar. Voor de werkplek betaal je een maandelijks bedrag van slechts €250,-, dit is exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen maandelijks €42,50. Wat je maandelijks ontvangt voor dit bedrag? Dat lees je iets verder in deze tekst. De minimale huurtermijn van deze werkplek is 3 maanden, dat maakt het redelijk flexibel. Wil jij graag de werkplek bekijken? Plan dan snel een rondleiding in.

24/7 toegankelijkheid en een vergaderruimte

Wanneer je een werkplek in de kantoorruimte huurt aan de Eerste Laurierdwarsstraat in Amsterdam Centrum, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van de faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo is het kantoorpand 24/7 toegankelijk voor alle huurders. Handig wanneer je in de avond de laatste werkzaamheden wilt afronden of juist in het weekend wilt terug komen. Daarnaast is het ook handig om op deze locatie gasten te ontvangen, er is namelijk een vergaderruimte aanwezig. Het is toch altijd fijn om gasten daar privé te kunnen spreken, dan in de openbare ruimte waar de werkplek zich bevindt. 

Locatie en bereikbaarheid

De kantoorruimte is midden in het centrum van Amsterdam gevestigd. In den nabije omgeving zijn er veel gezellige cafés en restaurantjes gevestigd, voor een lekkere lunch zit je dus op de goede plek. Reis je met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op een korte loopafstand van slechts enkele minuten bereik je een tramstation, deze halte heeft een rechtstreekse verbinding met Amsterdam Centraal Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Eerste Laurierdwarsstraat in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast over deze werkplek in de kantoorruimte aan de Eerste Laurierdwarsstraat in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Eerste Laurierdwarsstraat in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Eerste Laurierdwarsstraat 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen