Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, De Ruijterkade 107-4

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
Bereikbaarheid
 • Bushalte Prins Hendrikkade 4 min. lopen (0,3 km)
 • Metrostation Amsterdam, Centraal Station 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 5 min. lopen (0,4 km)
 • Metrostation Centraal Station 5 min. lopen (0,4 km)
 • Park 1 min. lopen (13 m)
 • Sportschool 5 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Ruijterkade 107-4 in Amsterdam Centrum

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 250 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan De Ruijterkade in Amsterdam (Centrum)

Wil jij graag een werkplek huren op een prachtige locatie in Amsterdam? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorpand aan De Ruijterkade. Je hebt hier de mogelijkheid om een werkplek te huren in een gezellige in een gezellig een creatieve omgeving. Naast de ideale ligging, zijn ook de faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw heel aantrekkelijk. Benieuwd wat deze locatie jou allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog 2 werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €250,-, dit is inclusief alle bijkomende servicekosten. Daarnaast wordt er een borg gehanteerd van slechts 2 maanden. Wanneer je besluit in deze kantoorruimte een werkplek te gaan huren, ben je niet gebonden aan een lang en vast huurcontract. Je tekent hier een flexibel huurcontract, handig wanneer je voor een periode van bijvoorbeeld 6 maanden een werkplek nodig hebt. 

24/7 toegankelijkheid en een vergaderruimte

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan De Ruijterkade in Amsterdam Centrum, zijn niet alleen de flexibele huurcontracten een voordeel. Je hebt namelijk daarnaast ook veel flexibiliteit als huurder, zo kun jij je eigen werktijden bepalen. Door de 24/7 toegankelijkheid heb je de mogelijkheid om ’s avonds langer door te werken of om zelfs in het weekend terug te komen. In het kantoorgebouw is ook een vergaderruimte aanwezig. Handig om gebruik van te maken wanneer je een privé belletje hebt of hier een meeting te plannen wanneer je bezoek verwacht. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is perfect. Je hebt mooi uitzicht over het IJ, maar ook het centrum van Amsterdam is op korte loopafstand bereikbaar. Je huurt hier in een kantoorkamer aan de S100, via deze weg bereik je makkelijk en snel de omliggende rijkswegen zoals de A10. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het Centraal Station is om de hoek!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan De Ruijterkade in Amsterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan De Ruijterkade in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wij helpen jou bij het huren van de ideale werkplek aan De Ruijterkade in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Ruijterkade 107-4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen