Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Damrak 83

Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Dam 1 min. lopen (71 m)
 • Metrostation Amsterdam, Dam 1 min. lopen (71 m)
 • Treinstation Amsterdam Centraal 8 min. lopen (0,7 km)
 • Metrostation Rokin 6 min. lopen (0,5 km)
 • Park 1 min. lopen (82 m)
 • Sportschool 1 min. lopen (87 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Damrak 83 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Damrak in Amsterdam (Centrum)

In de buurt Burgwallen-Nieuwe Zijde staat dit prachtige kantoorpand aan het Damrak in Amsterdam Centrum. Sinds 1987 staat het kantoorpand officieel ingeschreven als rijksmonument. Het gebouw heeft een totale gebruikersoppervlakte van 678 m2. Een groot deel hiervan fungeert als kantoorruimte. Onder meer filmproducenten en diverse adviseurs zijn al werkzaam in dit kantoorgebouw.

Huurprijzen

De huurprijzen van de ruimten in dit pand zijn afhankelijk van de huurtermijn, het metrage en de services. Op dit moment is er 1 mooie kantoorkamer beschikbaar met een totale oppervlakte van 98 m2. Voor een maandelijks bedrag van €3200,- huur jij een prachtige kantoorruimte op een unieke locatie midden in het centrum van Amsterdam.

Een vergaderruimte, internet en pantry

In dit kantoorpand aan het Damrak in Amsterdam Centrum zitten alle standaard voorzieningen bij de prijs inbegrepen. Zo maak je door het gehele gebouw gebruik van de snelle internetverbinding, snel en efficiënt werken is hier dan ook zeker mogelijk. Ook kun je gebruik maken van de vergaderruimte die aanwezig is. Tot slot is er een pantry in het gebouw, ideaal om in de middags je lunch voor te bereiden. Wanneer je naar buiten stapt, zie je rondom het pand direct vele leuke restaurants en bars. Zo kun je voor een heerlijk kopje koffie terecht bij de Starbucks dat 300 meter verderop ligt of misschien vind je het leuk om met collega’s te lunchen bij Delifrance.

Locatie en bereikbaarheid

Het zal je niet verbazen, maar deze kantoorlocatie is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Amsterdam Centraal ligt op een loopafstand van slechts 8 minuten. Vanaf hier kun je ook nog de bus nemen die letterlijk voor de deur van het kantoorpand stopt. Reis je toch liever met de auto? Dan ben je vanaf de A10, A5 en A8 binnen 10 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Damrak in Amsterdam Centrum?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren aan het Damrak in Amsterdam Centrum? Neem dan nu contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Damrak.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Prima locatie

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Damrak 83

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner