VERHUURD
Super deal

Amsterdam Centrum, Damrak 83

4 (1)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan het Damrak in Amsterdam (Centrum)

In de buurt Burgwallen-Nieuwe Zijde staat dit prachtige kantoorpand aan het Damrak in Amsterdam Centrum. Sinds 1987 staat het kantoorpand officieel ingeschreven als rijksmonument. Het gebouw heeft een totale gebruikersoppervlakte van 678 m2. Een groot deel hiervan fungeert als kantoorruimte. Onder meer filmproducenten en diverse adviseurs zijn al werkzaam in dit kantoorgebouw.

Huurprijzen

De huurprijzen van de ruimten in dit pand zijn afhankelijk van de huurtermijn, het metrage en de services. Op dit moment is er 1 mooie kantoorkamer beschikbaar met een totale oppervlakte van 98 m2. Voor een maandelijks bedrag van €3200,- huur jij een prachtige kantoorruimte op een unieke locatie midden in het centrum van Amsterdam.

Een vergaderruimte, internet en pantry

In dit kantoorpand aan het Damrak in Amsterdam Centrum zitten alle standaard voorzieningen bij de prijs inbegrepen. Zo maak je door het gehele gebouw gebruik van de snelle internetverbinding, snel en efficiënt werken is hier dan ook zeker mogelijk. Ook kun je gebruik maken van de vergaderruimte die aanwezig is. Tot slot is er een pantry in het gebouw, ideaal om in de middags je lunch voor te bereiden. Wanneer je naar buiten stapt, zie je rondom het pand direct vele leuke restaurants en bars. Zo kun je voor een heerlijk kopje koffie terecht bij de Starbucks dat 300 meter verderop ligt of misschien vind je het leuk om met collega’s te lunchen bij Delifrance.

Locatie en bereikbaarheid

Het zal je niet verbazen, maar deze kantoorlocatie is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Amsterdam Centraal ligt op een loopafstand van slechts 8 minuten. Vanaf hier kun je ook nog de bus nemen die letterlijk voor de deur van het kantoorpand stopt. Reis je toch liever met de auto? Dan ben je vanaf de A10, A5 en A8 binnen 10 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Damrak in Amsterdam Centrum?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren aan het Damrak in Amsterdam Centrum? Neem dan nu contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Damrak.

1 beoordelingen Damrak

Prima locatie

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!