Super deal

Damrak 83, Amsterdam Centrum

1012LN Amsterdam Centrum

4 (1)

Kantoorruimte huren aan het Damrak (Centrum)

In de buurt Burgwallen-Nieuwe Zijde staat dit prachtige kantoorpand. Sinds 1987 staat het kantoorpand officieel ingeschreven als rijksmonument. Het gebouw heeft een totale gebruikersoppervlakte van 678 m2. Een groot deel hiervan fungeert als kantoorruimte. Onder meer filmproducenten en diverse adviseurs zijn al werkzaam in dit kantoorgebouw.  

Huurprijzen, kantoor Damrak, Amsterdam

De huurprijzen van de ruimten in dit pand zijn afhankelijk van de huurtermijn, het metrage en de services. Momenteel zijn er helaas geen kantoorruimten beschikbaar. Echter, houd de pagina goed in de gaten. Wellicht komt er binnenkort een geschikte ruimte vrij voor jouw onderneming. 

Damrak: vergaderruimte, internet en een pantry 

In dit kantoorpand aan het Damrak in Amsterdam zitten alle standaard voorzieningen bij de prijs inbegrepen. Zo maak je door het gehele gebouw gebruik van de snelle internetverbinding. Ook kun je gebruik maken van de vergaderruimte die aanwezig is. Tot slot is er een pantry in het gebouw, ideaal om ’s middags je lunch te bereiden. Wanneer je naar buiten stapt, zie je rondom het pand direct vele leuke restaurants en bars. Zo kun je voor een heerlijk kopje koffie terecht bij de Starbucks dat 300 meter verderop ligt of misschien vind je het leuk om met collega’s te lunchen bij Delifrance. 

Locatie en bereikbaarheid, Damrak, Amsterdam

Het zal je niet verbazen, maar deze kantoorlocatie is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Amsterdam Centraal ligt op een loopafstand van slechts 8 minuten. Vanaf hier kun je ook nog de bus nemen die letterlijk voor de deur van het kantoorpand stopt. Reis je toch liever met de auto? Dan ben je vanaf de A10, A5 en A8 binnen 10 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Damrak?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren aan het Damrak in Amsterdam? Wie weet komt er binnenkort een leuke ruimte vrij voor jouw onderneming. Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! 

Werkplekken te huur binnen eeuwenoud pand in Amsterdam Damrak 83 Amsterdam Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Damrak

Prima locatie

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!