Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Damrak 243

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Damrak 243 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Damrak in Amsterdam (Centrum)

Op de meest centrale plek van Amsterdam en gelegen aan één van de drukste routes door de hoofdstad, daar kun je kantoorruimte huren aan het Damrak. Om precies te zijn huur je hier in een monumentaal kantoorpand dat gebouwd is in 1903. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 5709 m2. 

Huurprijzen

Het is mogelijk om in dit monumentale kantoorpand aan het Damrak een werkplek te huren of een afgesloten kantoorruimte. Het betreft een erg populair kantoorgebouw. Over de beschikbaarheid kun je dan ook het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Zij zijn telefonisch bereikbaar of per mail. Je kunt dan geheel gratis en vrijblijvend de verschillende mogelijkheden bespreken. 

WiFi, vloerbedekking, verlichting en raamdecoratie

Kantoorruimten worden in dit kantoorgebouw aan de Damrak in Amsterdam Centrum turnkey opgeleverd. Dit betekent dat het kantoor voorzien is van vloerbedekking, verlichting en raamdecoratie. Ook is er een WiFi-verbinding aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken. Bovendien maak je gratis gebruik van de vergaderruimten en er is een centrale receptie aanwezig. Om huurders met elkaar te verbinden wordt er 4 keer per jaar een borrel georganiseerd en 2 keer per jaar een huurdersoverleg. Gezellig toch? 

Locatie en bereikbaarheid

Over de bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij als huurder niet te klagen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Centraal. Vanaf dit treinstation ben jij in slechts 6 minuten lopen op kantoor. Kom je liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf zowel de A10 als de A8 en de A5 in minder dan 15 minuten op kantoor. Naast de goede bereikbaarheid, is het kantoorpand ook gelegen in een erg gezellige en drukke omgeving. Voor een gezellige vrijdagmiddagborrel hoef je nooit ver te lopen, diverse cafés en restaurants liggen direct naast het kantoorpand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Damrak in Amsterdam Centrum?

Wil jij graag een kantoorruimte of werkplek huren aan het Damrak in Amsterdam Centrum? Wees er dan snel bij! Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de verschillende mogelijkheden. Wij plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in en helpen je bij al je vragen over de kantoorruimte aan het Damrak.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Damrak 243

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen