Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Brouwersgracht 3

Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Amsterdam CS 4 min. lopen (0,3 km)
  • Metrostation Amsterdam, Nieuwezijds Kolk 6 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 7 min. lopen (0,6 km)
  • Metrostation Amsterdam Centraal 7 min. lopen (0,6 km)
  • Park 8 min. lopen (0,6 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Brouwersgracht 3 in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in hartje Amsterdam, maar heb je nog niet de geschikte locatie kunnen vinden? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Brouwersgracht, een unieke locatie met representatieve uitstraling voor jouw organisatie. Het kantoorpand wordt ook wel De Brouwerij genoemd en heeft zowel een woon- als zakelijke bestemming. Ben je nieuwsgierig of de kantoorruimte geschikt is? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van maar liefst 165 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €10.000,- per maand. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten die het kantoorgebouw te bieden heeft. De kantoorruimte beschikt over een eigen toiletgroep, pantry en je hebt een sociale ruimte. Een fijne plek voor zowel formele als informele gesprekken. De minimale huurtermijn is minimaal 12 maanden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

24/7 toegankelijk en vergaderruimte 

Het huren van een kantoorruimte in de Brouwerij aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centraal brengt vele voordelen met zich mee. Zo heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jouw kantoorruimte. Ideaal wanneer je jouw eigen werktijden wil bepalen, bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend. Daarnaast is er ook een kleine vergaderruimte aanwezig. Dit is altijd handig voor het voeren van privé gesprekken, klanten die langskomen of voor het geven van een presentatie. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is zeer gunstig, je huurt namelijk midden in het bruisende centrum van Amsterdam. Alles is op korte loopafstand bereikbaar, denk hierbij aan de gezellige terrassen, leuke winkels en goede restaurants. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een kwartiertje onderweg vanaf verschillende rijkswegen, bijvoorbeeld de A8 en A5. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? In de nabije omgeving zijn verschillende tram- en bushaltes te vinden met een directe verbinding naar het treinstation Amsterdam Centraal.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het inplannen van een rondleiding. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Brouwersgracht 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen