Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Brouwersgracht 246 H

Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Buiten Oranjestraat 4 min. lopen (0,3 km)
  • Metrostation Amsterdam, Haarlemmerplein 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 16 min. lopen (1,3 km)
  • Park 4 min. lopen (0,3 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (55 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Brouwersgracht 246 H in Amsterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!
Over dit kantoor

Werkplek huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam (Centrum)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum? Neem dan een kijkje in dit gezellige kantoorpand. Het is een toffe locatie tussen de altijd gezellige Haarlemmerdijk en de sfeervolle Jordaan. Het is mogelijk om in dit kantoorgebouw een werkplek te huren, voor ondernemers, freelancers en zzp-ers. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn meerdere werkplekken te huur. Deze kun je huren vanaf 1 dag per week. Zo betaal je voor een flexwerkplek voor 1 dag in de week slechts €60,- per maand. Liever een vaste werkplek huren? Dan betaal je maandelijks €210,-. Ook is er momenteel 1 kantoorruimte beschikbaar van 17 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €1108,-. Voor meer informatie over de overige prijzen en de beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Gezamelijke lunches, kastruimte en trendy decoratie 

In dit kantoorpand aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum zit een gezellige groep ondernemers gevestigd, van ICT-ers tot graphic designers en marketeers. De sfeer in dit kantoorpand wordt omschreven als relaxt en ongedwongen. Op de centrale plek staan 2 grote picknicktafels waar huurders gezamenlijk kunnen lunchen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een lekker broodje te halen op de Haarlemmerdijk. Niets hoeft, alles mag. Bovendien beschikt het kantoorpand over een vergaderruimte, deze is geschikt voor groepen tot 10 personen. 

Locatie en bereikbaarheid 

Zoals gezegd bevindt dit kantoorpand zich in een erg gezellige omgeving. Ook de bereikbaarheid van het kantoorgebouw is erg goed. De dichtstbijzijnde bushalte is Buiten Oranjestraat. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 4 minuten. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A10 en de A5 in een kwartiertje op je werk. De ideale werklocatie dus. 

Huur jij binnenkort ook een werkplek aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum? 

Wil jij graag een van de beschikbare werkplekken huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum? Het is mogelijk om in dit kantoorpand gratis een dagje te proefdraaien. Kom gezellig langs! Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en plan hiervoor een rondleiding in, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte in Brouwersgracht.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Brouwersgracht 246 H

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen