VERHUURD
Super deal

Amsterdam Centrum, Brouwersgracht 246 H

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Kastje/kluisje

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Centrum!

Werkplek huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam (Centrum)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum? Neem dan een kijkje in dit gezellige kantoorpand. Het is een toffe locatie tussen de altijd gezellige Haarlemmerdijk en de sfeervolle Jordaan. Het is mogelijk om in dit kantoorgebouw een werkplek te huren, voor ondernemers, freelancers en zzp-ers. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn meerdere werkplekken te huur. Deze kun je huren vanaf 1 dag per week. Zo betaal je voor een flexwerkplek voor 1 dag in de week slechts €60,- per maand. Liever een vaste werkplek huren? Dan betaal je maandelijks €210,-. Ook is er momenteel 1 kantoorruimte beschikbaar van 17 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €1108,-. Voor meer informatie over de overige prijzen en de beschikbaarheid kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Gezamelijke lunches, kastruimte en trendy decoratie 

In dit kantoorpand aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum zit een gezellige groep ondernemers gevestigd, van ICT-ers tot graphic designers en marketeers. De sfeer in dit kantoorpand wordt omschreven als relaxt en ongedwongen. Op de centrale plek staan 2 grote picknicktafels waar huurders gezamenlijk kunnen lunchen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een lekker broodje te halen op de Haarlemmerdijk. Niets hoeft, alles mag. Bovendien beschikt het kantoorpand over een vergaderruimte, deze is geschikt voor groepen tot 10 personen. 

Locatie en bereikbaarheid 

Zoals gezegd bevindt dit kantoorpand zich in een erg gezellige omgeving. Ook de bereikbaarheid van het kantoorgebouw is erg goed. De dichtstbijzijnde bushalte is Buiten Oranjestraat. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 4 minuten. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A10 en de A5 in een kwartiertje op je werk. De ideale werklocatie dus. 

Huur jij binnenkort ook een werkplek aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum? 

Wil jij graag een van de beschikbare werkplekken huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum? Het is mogelijk om in dit kantoorpand gratis een dagje te proefdraaien. Kom gezellig langs! Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en plan hiervoor een rondleiding in, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte in Brouwersgracht.

Werkplek huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam Brouwersgracht 246 H Amsterdam Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!