Amsterdam Centrum, Brouwersgracht 238 4A

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Kantoorruimte huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam (Centrum)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum? Neem dan een kijkje in dit monumentale kantoorgebouw? Het kantoorpand is gelegen in de Haarlemmerbuurt. Er is hier een interessante hub gecreëerd waar creatievelingen hun onderneming naar het volgende niveau kunnen tillen. Het kantoorpand staat in een levendige omgeving met vele horecagelegenheden rondom.

Huurprijzen

Momenteel zijn er slechts 3 werkplekken beschikbaar in dit prachtige kantoorgebouw. Je huurt je eigen werkplek voor slechts €280,88 per maand. Je huurt hier een werkplek op de bovenste 2 verdiepingen van een gerenoveerd grachtenpand. Om het kantoor te bereiken loop je door een prachtige gang die volhangt met moderne westerse en Chinese kunst.

Vergaderen, een printer en goede internetverbinding

In dit kantoorpand aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum is alles aanwezig om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een vergaderruimte aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken. Bovendien staat er een printer en maak je gebruik van een razendsnelle internetverbinding. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een te gek dakterras. Hier ben je meer dan welkom om even te relaxen wanneer je daar zin in hebt.

Locatie en bereikbaarheid

Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het kantoorgebouw prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Buiten Oranjestraat. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 4 minuten. Reis je liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf zowel de A10 als de A5 en A8 binnen enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Brouwersgracht in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact met één van onze vastgoedconsultants op. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in aan de Brouwersgracht.

1 beoordelingen Brouwersgracht

De huiselijke omgeving maakt de werksfeer heel fijn in dit pand! Fijn om hier elke dag je 'thuis op kantoor' te voelen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!