Kantoorruimte huren Amsterdam Centrum, Anjeliersstraat 65

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Marnixplein 7 min. lopen (0,6 km)
  • Metrostation Amsterdam, Marnixplein 7 min. lopen (0,6 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 17 min. lopen (1,3 km)
  • Park 3 min. lopen (0,2 km)
  • Sportschool 1 min. lopen (76 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Anjeliersstraat 65 in Amsterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Anjeliersstraat in Amsterdam (Centrum)

In dit kantoorpand aan de Anjeliersstraat in Amsterdam Centrum, gelegen in de gezellige buurt de Jordaan, is momenteel 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 36 m2. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1928 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 264 m2. Je maakt op deze locatie gebruik van vele services en ook de bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer zijn goed.

Huurprijzen

Zoals gezegd is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 36 m2. Deze ruimte is te huur voor een maandelijkse huurprijs van €1475,-. Geen gekke prijs, voor deze toplocatie in Amsterdam! De kantoorruimte is al te huur vanaf 6 maanden. 

Een grote buitenruimte 

Kenmerkend aan dit kantoorpand aan de Anjeliersstraat in Amsterdam Centrum is de grote buitenruimte. Een heerlijke plek om tijdens de werkzaamheden door even tot rust te komen. Ook is het een heerlijke plek om samen met collega's 's middags te lunchen! Dit komt niet vaak voor in het centrum van Amsterdam, erg uniek dus! Bovendien heb jij als huurder 24/7 toegang tot je kantoorruimte, ideaal wanneer je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wil afronden. En wil je een kopje koffie/thee zetten of een lekkere lunch voorbereiden? Dit kan bij de aanwezige pantry. 

Locatie en bereikbaarheid

Het zal je niet verbazen, maar dit kantoorpand is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Logisch, want je zit hier midden in het centrum van Amsterdam. De dichtstbijzijnde bushalte is Marnixplein en ligt op een loopafstand van slechts 6 minuten. Kom je toch liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A5 in slechts 12 minuten op je werk. De ideale werklocatie dus! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Anjeliersstraat in Amsterdam Centrum?

Zou jij graag deze kantoorruimte willen huren aan de Anjeliersstraat in Amsterdam Centrum? Wacht niet langer en kom gezellig een kijkje nemen in dit kantoorgebouw. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. Zo kun je met eigen ogen de kantoorruimte aan de Anjeliersstraat bekijken en beleven.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

W

Ontzettend lichte ruimten met een rustige uitstraling, heerlijk relaxt om hier te werken!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Anjeliersstraat 65

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen