Kantoorruimte huren Amsterdam Amstel Business Park, Trompenburgstraat 2c

5 (2 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Amsteldijk 6 min. lopen (0,5 km)
  • Metrostation Amsterdam, Amsteldijk 6 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Amsterdam Amstel 14 min. lopen (1,1 km)
  • Park 4 min. lopen (0,3 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Trompenburgstraat 2c in Amsterdam Amstel Business Park

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Amstel Business Park!

Deze bedrijven maken gebruik van SKEPP, Office as a Service

ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Trompenburgstraat in Amsterdam (Amstel Business Park)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte voor jou organisatie, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Trompenburgstraat in Amsterdam Amstel Business Park. Je huurt hier een kantoorruimte of werkplek in een representatief kantoorgebouw waar de services en faciliteiten in- en rondom het object van hoog niveau zijn. Wil je graag een keer komen kijken of er een geschikte kantoorunit voor jou bij zit? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op deze locatie huur je een kantoorruimte met full-service pakket. Dit houdt in dat jij nergens meer achter aan hoeft, denk bijvoorbeeld aan het meubilair. Ideaal wanneer je direct aan de slag kunt en je niet meer bezig hoeft te houden met het inrichten van je kantoorruimten. Voor 1 persoon huur je al een kantoorkamer vanaf €328,- per maand. Dit bedrag is inclusief het full-service pakket en gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijkheid en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Trompenburgstraat in Amsterdam Amstel Business Park, wordt je omringt door comfortabele services. Zo kun je zelf bepalen wanneer je gebruik maakt van je kantoorruimte, het pand is namelijk 24/7 toegankelijk. Ideaal wanneer jij aan het einde van de werkdag of in het weekend nog even de laatste werkzaamheden wilt afronden. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw meerdere vergaderruimten aanwezig. Makkelijk voor een korte meeting of een presentatie naar je gasten. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Binnen een korte rijafstand bereik je al makkelijk verschillende rijkswegen zoals de A10 en A2. Reis jij of een collega met het openbaar vervoer? Vanaf jouw werkplek is het slechts enkele minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bus- en tramhalte. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Trompenburgstraat in Amsterdam Amstel Business Park?

Zie jij het wel zitten om jouw organisatie te vestigen aan de Trompenburgstraat in Amsterdam Amstel Business Park? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Onze vastgoedconsultants helpen je hier graag bij en beantwoorden al je vragen. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend naar de geschikte kantoorruimte in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Een knus kantoorgebouw met een goede werksfeer!

B

Heel fijn dat hier afgesloten vergaderruimten zijn, handig om een keer klanten uit te nodigen en/of met collega's te vergaderen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Trompenburgstraat 2c

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen