Kantoorruimte huren Amsterdam Amstel Business Park, Joop Geesinkweg 125D

5 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Joop Geesinkweg 125D in Amsterdam Amstel Business Park

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Amstel Business Park!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Joop Geesinkweg (Amstel Business Park)

Dit kantoorpand dat gebouwd is in 1999 is gelegen op het Amstel Business Park in Amsterdam. Het pand staat in de buurt De Omval en biedt diverse kantoorruimtes aan voor de verhuur. Het gebouw voldoet aan de nieuwste milieuvoorschriften en heeft daardoor energielabel A toegewezen gekregen. In dit pand vind je onder andere markt- en opinieonderzoekbureaus, softwarebedrijven en financiële instellingen. 

Huurprijzen, Joop Geesinkweg, Amsterdam

In dit kantoorpand aan de Joop Geesinkweg in Amsterdam huur je al kantoorruimte voor maar €110,- per m2 per jaar. Dit komt erop neer dat je voor een verdieping van 338 m2 een bedrag betaalt van €3098,33 inclusief servicekosten. Je huurt hier normaal gesproken voor een langere termijn. Wil je liever huren tegen flexibele huurvoorwaarden? Neem dan even contact op met onze vastgoedconsultants. 

Joop Geesinkweg: een pantry en een lift 

Het pand is voorzien van een pantry waardoor jij tussen de middag gemakkelijk je lunch kunt bereiden. Heb je daarnaast een hekel aan traplopen? Dan heb jij geluk! Er is namelijk een lift in het gebouw aanwezig. 

Locatie en bereikbaarheid, Joop Geesinkweg, Amsterdam

Met het openbaar vervoer kun je het beste reizen naar treinstation Duivendrecht. Vanaf hier zijn diverse trein- en metroverbindingen beschikbaar. Het kantoorpand is vlakbij de A10 gelegen waardoor het voor autoreizigers uitstekend te bereiken is. Voor een zakenlunch kun je onder andere terecht bij het nabijgelegen Cafe Restaurant Riva of Restaurant Nessst. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Joop Geesinkweg?

Wil jij graag een verdieping huren in dit kantoorpand of een gedeelte hiervan? Kom dan snel langs om een kijkje te nemen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Een zakelijke omgeving die je makkelijk kunt bereiken, ook geeft het Amstel Business Park status aan je bedrijf

L

Een prima kantoorpand

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Joop Geesinkweg 125D

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen