VERHUURD

Amsterdam Amstel Business Park, Joop Geesinkweg 125D

  • KVK-inschrijving

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Amstel Business Park!

Kantoorruimte huren aan de Joop Geesinkweg (Amstel Business Park)

Dit kantoorpand dat gebouwd is in 1999 is gelegen op het Amstel Business Park in Amsterdam. Het pand staat in de buurt De Omval en biedt diverse kantoorruimtes aan voor de verhuur. Het gebouw voldoet aan de nieuwste milieuvoorschriften en heeft daardoor energielabel A toegewezen gekregen. In dit pand vind je onder andere markt- en opinieonderzoekbureaus, softwarebedrijven en financiële instellingen.

Huurprijzen, Joop Geesinkweg, Amsterdam

In dit kantoorpand aan de Joop Geesinkweg in Amsterdam huur je al kantoorruimte voor maar €110,- per m2 per jaar. Dit komt erop neer dat je voor een verdieping van 338 m2 een bedrag betaalt van €3098,33 inclusief servicekosten. Je huurt hier normaal gesproken voor een langere termijn. Wil je liever huren tegen flexibele huurvoorwaarden? Neem dan even contact op met onze vastgoedconsultants.

Joop Geesinkweg: een pantry en een lift

Het pand is voorzien van een pantry waardoor jij tussen de middag gemakkelijk je lunch kunt bereiden. Heb je daarnaast een hekel aan traplopen? Dan heb jij geluk! Er is namelijk een lift in het gebouw aanwezig.

Locatie en bereikbaarheid, Joop Geesinkweg, Amsterdam

Met het openbaar vervoer kun je het beste reizen naar treinstation Duivendrecht. Vanaf hier zijn diverse trein- en metroverbindingen beschikbaar. Het kantoorpand is vlakbij de A10 gelegen waardoor het voor autoreizigers uitstekend te bereiken is. Voor een zakenlunch kun je onder andere terecht bij het nabijgelegen Cafe Restaurant Riva of Restaurant Nessst.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Joop Geesinkweg?

Wil jij graag een verdieping huren in dit kantoorpand of een gedeelte hiervan? Kom dan snel langs om een kijkje te nemen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

Moderne kantoorruimte te huur aan de A10 in Amsterdam Joop Geesinkweg 125D Amsterdam Amstel Business Park Toplocatie!

2 beoordelingen Joop Geesinkweg

Een zakelijke omgeving die je makkelijk kunt bereiken, ook geeft het Amstel Business Park status aan je bedrijf

Een prima kantoorpand

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!