VERHUURD
Super deal

Amsterdam Amstel Business Park, H.J.E. Wenckebachweg 123

4 (2)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Amstel Business Park!

Kantoorruimte huren aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam (Amstel Business Park)

De verhuurder heeft begin 2017 haar deuren geopend aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam op het Amstel Business Park. Door een full service business center concept wordt je als huurder compleet ontlast. Neem je laptop mee en je kunt er direct aan de slag. Of je nu een kleine kantoorruimte nodig hebt of een hele eigen werklvloer, alles is mogelijk. Het kantoorpand kent een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 10.757 m2. Zo is er voor ieder soort onderneming wel een geschikte ruimte te vinden.

Huurprijzen

Dit kantoorpand aan de H.J.E. Wenckebachweg kent over het algemeen een hoge bezettingsgraad. Momenteel ligt de bezettingsgraad op 100%, dit betekent dat er geen kantoorruimten beschikbaar zijn. Maar wie weet komt hier snel weer verandering in, houd daarom de pagina goed in de gaten.

Een grote kantine en fitnessruimte

Dit kantoorpand aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park is werkelijk van alle gemakken voorzien. Er bevindt zich in het pand een grote lunchroom waar je ’s middags gezellig met je medehuurders kan genieten van een dagverse lunch. Vind je het fijn om tijdens of na werktijd een uurtje te sporten? Tegen een gereduceerd tarief kun je gebruik maken van de compleet uitgeruste fitnessruimte. De kantoorruimtes zelf hebben een strakke uitstraling en zijn voorzien van moderne meubilair.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt vlak bij de A10 en hierdoor vanaf de snelweg erg goed te bereiken. De auto kan je parkeren op eigen terrein en bezoekers parkeren gratis. Ook met het openbaar vervoer is het kantoorpand makkelijk te bereiken. Door een dicht bijliggende bushalte vanaf je werkplek is het centraal station van Amsterdam snel en makkelijk bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook een werkplek aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park?

Ben jij geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park? Kom eens langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en plan een rondleiding in. Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de H.J.E. Wenckebachweg.

2 beoordelingen H.J.E. Wenckebachweg

Een mooie rustige omgeving.

In de pauze geniet ik hier van een heerlijke verse lunch, elke dag opnieuw...

Mooi groot kantoor

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!