Kantoorruimte huren Amsterdam Amstel Business Park, H.J.E. Wenckebachweg 123

4 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan H.J.E. Wenckebachweg 123 in Amsterdam Amstel Business Park

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Amstel Business Park!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam (Amstel Business Park)

De verhuurder heeft begin 2017 haar deuren geopend aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam op het Amstel Business Park. Door een full service business center concept wordt je als huurder compleet ontlast. Neem je laptop mee en je kunt er direct aan de slag. Of je nu een kleine kantoorruimte nodig hebt of een hele eigen werklvloer, alles is mogelijk. Het kantoorpand kent een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 10.757 m2. Zo is er voor ieder soort onderneming wel een geschikte ruimte te vinden. 

Huurprijzen

Dit kantoorpand aan de H.J.E. Wenckebachweg kent over het algemeen een hoge bezettingsgraad. Momenteel ligt de bezettingsgraad op 100%, dit betekent dat er geen kantoorruimten beschikbaar zijn. Maar wie weet komt hier snel weer verandering in, houd daarom de pagina goed in de gaten. 

Een grote kantine en fitnessruimte 

Dit kantoorpand aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park is werkelijk van alle gemakken voorzien. Er bevindt zich in het pand een grote lunchroom waar je ’s middags gezellig met je medehuurders kan genieten van een dagverse lunch. Vind je het fijn om tijdens of na werktijd een uurtje te sporten? Tegen een gereduceerd tarief kun je gebruik maken van de compleet uitgeruste fitnessruimte. De kantoorruimtes zelf hebben een strakke uitstraling en zijn voorzien van moderne meubilair.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt vlak bij de A10 en hierdoor vanaf de snelweg erg goed te bereiken. De auto kan je parkeren op eigen terrein en bezoekers parkeren gratis. Ook met het openbaar vervoer is het kantoorpand makkelijk te bereiken. Door een dicht bijliggende bushalte vanaf je werkplek is het centraal station van Amsterdam snel en makkelijk bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook een werkplek aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park?

Ben jij geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park? Kom eens langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en plan een rondleiding in. Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de H.J.E. Wenckebachweg.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Een mooie rustige omgeving.

In de pauze geniet ik hier van een heerlijke verse lunch, elke dag opnieuw...

S

Mooi groot kantoor

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan H.J.E. Wenckebachweg 123

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen