Kantoorruimte huren Amersfoort De Hoef, Databankweg 20-22

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Databankweg 20-22 in Amersfoort De Hoef

Beschikbare kantoorkamers
 • 3.06

  Ruimte: 49 m2
  Huurprijs: € 1.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • 3.09

  Ruimte: 57 m2
  Huurprijs: € 1.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • 3.07

  Ruimte: 78 m2
  Huurprijs: € 1.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Databankweg (Valleipoort)

Dit kantoorpand is een multifunctioneel kantoorgebouw waar jij alle ruimte hebt om als bedrijf te groeien. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en is gelegen in de buurt De Hoef-Oost. Een prachtlocatie, direct aan de rijksweg A1, tegenover de IKEA. Daarnaast vind je in de directe omgeving van het kantoorpand leuke horecagelegenheden als Brasserie The Wing en De Kroon Daily Déli. Diverse telecombedrijven, groothandels en trainingsbedrijven huren al een kantoorruimte in dit fraaie kantoorgebouw. 

Huurprijzen, kantoor Databankweg, Amersfoort 

Dit kantoorpand, gelegen aan de Databankweg in Amersfoort, kent een totale gebruiksoppervlakte van 8529 m2. Voor een werkplek, kantoorruimte of kantoorruimte op maat (> 100 m2) ben je hier aan het juiste adres. Je huurt al een werkplek voor slechts €302,- per maand. In dit kantoorpand aan de Databankweg zijn nog enkele kantoorruimten beschikbaar, voornamelijk kantoorruimten met 2 werkplekken. Voor een kantoorruimte met 2 werkplekken betaal je maandelijks €604,-. Je huurt normaal gesproken voor een minimale periode van 1 jaar. Wil je toch voor een kortere periode kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. 

Databankweg: centrale receptie, restaurant en WiFi

In dit karakteristieke kantoorpand zijn er vele services en voorzieningen om het jouw onderneming zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is er een centrale receptie waar ze je kunnen ondersteunen met diverse werkzaamheden zoals de postverwerking. Verder is er een bedrijfsrestaurant aanwezig waar jij iedere dag gezellig een hapje kunt eten. Bovendien maak je in dit kantoorpand gebruik van een razendsnel WiFi-netwerk. En dat is nog niet alles! Parkeren kan namelijk erg gemakkelijk op het aanwezige parkeerterrein. 

Locatie en bereikbaarheid, Databankweg, Amersfoort 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Databankweg, dan huur je op een goed bereikbare locatie. Treinstation Amersfoort ligt namelijk op een afstand van slechts 1,3 kilometer. Hier kun je de bus pakken richting Amersfoort Rotonde Ikea. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 10 minuten van het kantoorgebouw. Reis je met de auto? Dan ben je vanaf de A1 en de A28 in slechts enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Databankweg?

Ben jij al een tijdje op zoek naar een kantoor met 1 of meerdere werkplekken in Amersfoort? Zoek dan niet verder en kom gezellig een keer langs! Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

Absolute gastvrijheid en vriendelijk ontvangst bij binnenkomst aan de receptie.

Ook in het restaurant is het eten heerlijk en de service goed.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Databankweg 20-22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen