VERHUURD

Amersfoort De Hoef, Databankweg 20-22

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amersfoort De Hoef!

Kantoorruimte huren aan de Databankweg (Valleipoort)

Dit kantoorpand is een multifunctioneel kantoorgebouw waar jij alle ruimte hebt om als bedrijf te groeien. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en is gelegen in de buurt De Hoef-Oost. Een prachtlocatie, direct aan de rijksweg A1, tegenover de IKEA. Daarnaast vind je in de directe omgeving van het kantoorpand leuke horecagelegenheden als Brasserie The Wing en De Kroon Daily Déli. Diverse telecombedrijven, groothandels en trainingsbedrijven huren al een kantoorruimte in dit fraaie kantoorgebouw.

Huurprijzen, kantoor Databankweg, Amersfoort

Dit kantoorpand, gelegen aan de Databankweg in Amersfoort, kent een totale gebruiksoppervlakte van 8529 m2. Voor een werkplek, kantoorruimte of kantoorruimte op maat (> 100 m2) ben je hier aan het juiste adres. Je huurt al een werkplek voor slechts €302,- per maand. In dit kantoorpand aan de Databankweg zijn nog enkele kantoorruimten beschikbaar, voornamelijk kantoorruimten met 2 werkplekken. Voor een kantoorruimte met 2 werkplekken betaal je maandelijks €604,-. Je huurt normaal gesproken voor een minimale periode van 1 jaar. Wil je toch voor een kortere periode kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Databankweg: centrale receptie, restaurant en WiFi

In dit karakteristieke kantoorpand zijn er vele services en voorzieningen om het jouw onderneming zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is er een centrale receptie waar ze je kunnen ondersteunen met diverse werkzaamheden zoals de postverwerking. Verder is er een bedrijfsrestaurant aanwezig waar jij iedere dag gezellig een hapje kunt eten. Bovendien maak je in dit kantoorpand gebruik van een razendsnel WiFi-netwerk. En dat is nog niet alles! Parkeren kan namelijk erg gemakkelijk op het aanwezige parkeerterrein.

Locatie en bereikbaarheid, Databankweg, Amersfoort

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Databankweg, dan huur je op een goed bereikbare locatie. Treinstation Amersfoort ligt namelijk op een afstand van slechts 1,3 kilometer. Hier kun je de bus pakken richting Amersfoort Rotonde Ikea. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 10 minuten van het kantoorgebouw. Reis je met de auto? Dan ben je vanaf de A1 en de A28 in slechts enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Databankweg?

Ben jij al een tijdje op zoek naar een kantoor met 1 of meerdere werkplekken in Amersfoort? Zoek dan niet verder en kom gezellig een keer langs! Plan hiervoor een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Databankweg

Absolute gastvrijheid en vriendelijk ontvangst bij binnenkomst aan de receptie. Ook in het restaurant is het eten heerlijk en de service goed.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!