Kantoorruimte huren Almere Stad, Wisselweg 33

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wisselweg 33 in Almere Stad

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Almere Stad!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wisselweg (Almere)

Dit kantoorpand aan de Wisselweg in Almere is gebouwd in 1991 en heeft een zeer representatief uiterlijk. In de omgeving van dit gebouw zitten diverse andere kantoorgebouwen en woningen. Ook zijn er diverse winkels en horecagelegenheden in de directe omgeving, bijvoorbeeld een broodjeszaak en een bank. Op een afstand van 200 meter is een mooi park om in de pauze doorheen te wandelen en direct daarachter ligt het centrum van Almere. 

Huurprijzen, Wisselweg, Almere

De totale vloeroppervlakte van dit kantoorpand is 9368 m2. Je kunt hier een kantoorruimte huren vanaf 500 m2. Zoek je toch een kleinere kantoorruimte? Neem dan voor de zekerheid contact op met SKEPP zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wisselweg: bemande receptie tijdens kantooruren

Dit moderne gebouw aan de Wisselweg in Almere oogt fris en licht. Het kantoorpand heeft een ruime entree met voldoende zitplekken om je gasten te ontvangen of een broodje te eten. Er is een coffee corner aanwezig waar je naast koffie ook broodjes kunt halen. Tijdens kantooruren is er een bemande receptie én er zijn meerdere vergaderruimtes beschikbaar. 

Locatie en bereikbaarheid, Wisselweg, Almere

Dit kantoorpand aan de Wisselweg in Almere heeft voldoende parkeerplaatsen en ligt op loopafstand van het centraal Station. De rijksweg A6 is ongeveer 10 minuten rijden. Naast de parkeerplaats voor de ingang zijn er ook overdekte parkeerplaatsen beschikbaar. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wisselweg?

Zoek jij een moderne kantoorruimte op maat? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding in met SKEPP en bekijk de mogelijkheden!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Mooie mediazaal voor het houden van vergaderingen of presentaties.

F

Fraai pand, zowel aan de buitenkant als van binnen.

Mooie kantoorruimtes en vergaderruimtes. Relatief lage huurprijzen,top

L

Ziet er strak uit!

Ontzettend leuk gedaan!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wisselweg 33

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen