VERHUURD
Super deal

Almere Stad, P.J. Oudweg 4

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Almere Stad!

Kantoorruimte huren aan de P.J. Oudweg (Almere-stad)

Dit indrukwekkende kantoorpand aan de P.J. Oudweg in Almere heeft verschillende kantoorruimten te huur. Dit kantoorpand telt 31 verdiepingen en is ongeveer 130 meter hoog. Hiermee behoort het tot de hoogste gebouwen in Nederland. Dit kantoorpand is gebouwd in 2010 en heeft een gebruiksoppervlakte van 36.071 m2. Vele huurders gingen je al voor en huren reeds 1 of meerdere kantoorruimten, bijvoorbeeld een beveiligingsbedrijf, schadetaxateurs en een mediabedrijf.

Huurprijzen

In dit moderne kantoorpand in Almere zijn zeer aantrekkelijk geprijsde, representatieve kantoorruimten te huur. De kantoorruimten zijn beschikbaar vanaf 36 m2. De kosten voor het huren van zo’n kantoorruimte bedragen slechts €540,- per maand. Kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) huurt u vanaf €165,- per m2 per jaar. In de omgeving van dit kantoorpand vind je verschillende broodjeszaken en supermarkten binnen 500 meter lopen.

Parkeergarage, bemande receptie en verse koffie

Als je besluit om een kantoorruimte in dit kantoorpand te huren, krijg je hier vele extra’s bij. Zo beschikt het kantoorpand over een grote parkeergarage en vangt de bemande receptie je gasten op. Bij de koffiecorner beneden kan je altijd versie koffie en gebakjes halen. Ook beschikt het kantoorpand over vele vergaderruimten, pantry’s, snelle WiFi en meerdere plekken om buiten je kantoor om te kunnen werken.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand kan haast niet beter zijn. Aan de achterkant van het kantoorpand ligt het centraal station Almere. Ook de snelwegen zijn vlakbij. Via de rondweg zit je zo op de A6 die in directe verbinding staat met de A1 en A27. Voordat je het weet zit je in de rest van het land.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de P.J. Oudweg?

Spreekt dit kantoorpand aan de P.J. Oudweg in Almere jou ook aan? Plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding via SKEPP in en proef zelf de sfeer!

4 beoordelingen P.J. Oudweg

Dit is een prachtig, modern kantoorgebouw met een mooi uitzicht. Ik denk er serieus over na om hier te gaan huren.

Heerlijke vers bereide lunch!!!

Dit gebouw valt zeker op tussen alle naastgelegen kantoorpanden

Perfect ingerichte kantoorruimtes, hier kun je zo aan de slag als ondernemer. Je laptop meenemen is eigenlijk al voldoende.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!