Kantoorruimte huren Almere Stad, P.J. Oudweg 4

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan P.J. Oudweg 4 in Almere Stad

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Almere Stad!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de P.J. Oudweg (Almere-stad)

Dit indrukwekkende kantoorpand aan de P.J. Oudweg in Almere heeft verschillende kantoorruimten te huur. Dit kantoorpand telt 31 verdiepingen en is ongeveer 130 meter hoog. Hiermee behoort het tot de hoogste gebouwen in Nederland. Dit kantoorpand is gebouwd in 2010 en heeft een gebruiksoppervlakte van 36.071 m2. Vele huurders gingen je al voor en huren reeds 1 of meerdere kantoorruimten, bijvoorbeeld een beveiligingsbedrijf, schadetaxateurs en een mediabedrijf. 

Huurprijzen

In dit moderne kantoorpand in Almere zijn zeer aantrekkelijk geprijsde, representatieve kantoorruimten te huur. De kantoorruimten zijn beschikbaar vanaf 36 m2. De kosten voor het huren van zo’n kantoorruimte bedragen slechts €540,- per maand. Kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) huurt u vanaf €165,- per m2 per jaar. In de omgeving van dit kantoorpand vind je verschillende broodjeszaken en supermarkten binnen 500 meter lopen. 

Parkeergarage, bemande receptie en verse koffie

Als je besluit om een kantoorruimte in dit kantoorpand te huren, krijg je hier vele extra’s bij. Zo beschikt het kantoorpand over een grote parkeergarage en vangt de bemande receptie je gasten op. Bij de koffiecorner beneden kan je altijd versie koffie en gebakjes halen. Ook beschikt het kantoorpand over vele vergaderruimten, pantry’s, snelle WiFi en meerdere plekken om buiten je kantoor om te kunnen werken.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand kan haast niet beter zijn. Aan de achterkant van het kantoorpand ligt het centraal station Almere. Ook de snelwegen zijn vlakbij. Via de rondweg zit je zo op de A6 die in directe verbinding staat met de A1 en A27. Voordat je het weet zit je in de rest van het land.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de P.J. Oudweg?

Spreekt dit kantoorpand aan de P.J. Oudweg in Almere jou ook aan? Plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding via SKEPP in en proef zelf de sfeer!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Dit is een prachtig, modern kantoorgebouw met een mooi uitzicht.

Ik denk er serieus over na om hier te gaan huren.

T

Heerlijke vers bereide lunch!!!

E

Dit gebouw valt zeker op tussen alle naastgelegen kantoorpanden

V

Perfect ingerichte kantoorruimtes, hier kun je zo aan de slag als ondernemer.

Je laptop meenemen is eigenlijk al voldoende.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan P.J. Oudweg 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen