Kantoorruimte huren Almere Stad, Bolderweg 2

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Fitnessruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bolderweg 2 in Almere Stad

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 390 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 520 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: € 650 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 100 m2
  Huurprijs: € 1.300 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 200 m2
  Huurprijs: € 2.600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bolderweg in Almere

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Bolderweg in Almere? Neem dan eens een kijkje op deze locatie. Dit pand op bedrijventerrein “De Vaart” biedt mooie kantoorkamers. Wellicht zit hier een geschikte ruimte voor jou bij! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

Kantoorruimte huren

De kantoorkamers variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 20m2 en deze huur je al voor maar €325,- per maand. Vanuit hier bereidt het aanbod zich uit tot kantoorruimtes van 300m2. Voor deze grote oppervlakte betaal je slechts €3.900,-. De hierboven benoemde prijzen zijn inclusief de service kosten.

Nette vergaderruimtes, een bedrijfsrestaurant en voldoende parkeergelegenheid

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Bolderweg in Almere krijg jij de beschikking over diverse faciliteiten. Het kantoorpand heeft zeer stijlvol ontvangst voorzien van receptie die uw bezoek kan ontvangen en doorverwijzen. De lobby is zo ingericht dat jouw bezoek kan plaatsnemen tijdens het wachten. Het pand is voorzien van een bedrijfsrestaurant waar jij terecht kunt voor een lekkere en gezonde maaltijd. Rondom het pand zijn voldoende parkeerplekken voor jou en jouw bezoekers.

Locatie en bereikbaarheid

Almere ligt super centraal en geeft een goede verbinding met de rest van Nederland. Het kantoorpand bevindt zich op een prominente locatie die uitstekend bereikbaar is door middel van de auto. Vanuit jouw nieuwe werkplek bereik je binnen enkele minuten de op- en afritten van zowel de A6 als de A27. Ook het openbaar vervoer kan een goede uitkomst bieden. Op loopafstand bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar station Almere Buiten. Vanuit hier reis je gemakkelijk naar diverse steden en hotspots in de omgeving. Op dit bedrijventerrein zijn diverse grote bedrijven en ondernemingen gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Ook het gezellige en bruisende centrum van Almere is uitstekend bereikbaar. Hier kun je goed terecht om even lekker te ontspannen. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Bolderweg in Almere?

Ben jij enthousiast geworden om een prachtige kantoorruimte te gaan huren aan de Bolderweg in Almere? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bolderweg 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen