Design items van de maand: Arper Saya en Arper Ply

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 29 april 2016

Het is weer zover: nieuwe design items van de maand, zoals u dat gewend bent van SKEPP. Deze maand vragen wij aandacht voor twee design items, die ontworpen zijn door de ontwerpers van Lievore Altherr Molina. Het gaat om de Arper Saya en de Arper Ply, twee functionele meubelen voor in uw kantoorinrichting.


08 kantoorinrichting uitbesteden

De Arper Saya: een gebogen stoel van multiplex

Dit is een stoel met 4 poten, die gemaakt is van multiplex, een buiging in de rugleuning heeft en verkrijgbaar is in diverse kleuren. De Arper Saya is ook verkrijgbaar met stof of (kunst)leer. Er kan een met stof bekleed kussen worden aangebracht op de zitting. Zodat het nóg comfortabeler zitten is op de Arper Saya. Bovendien is het mogelijk dat glijders met vilt worden aangebracht onder de poten. Dit voorkomt krassen op houten vloeren.

gebogen stoel multiplex voor kantoorruimte design item arper sayaDe Arper Saya is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals te zien op de afbeelding.

Multifunctionele stoel, geschikt voor iedere kantooromgeving

Een prachtige stoel voor op uw kantoor, in uw kantoorruimte of in de bedrijfskantine. Multifunctioneel, comfortabel en bovendien verkrijgbaar in vele kleuren. Kies daarom een kleur die het best past bij het design van uw kantoorpand.

Bekijk hier een YouTube-video over de Arper Saya.

De Arper Ply: een lage tafel met een kleine top

Dit is een lage tafel van multiplex, met drie poten die gebogen doorlopen vanaf de top. De Arper Ply heeft een kleine top (55 cm x 54 cm). Deze stijlvolle tafel is verkrijgbaar in natuurlijk eik en in het zwart of rood afgewerkt. Net als bij de Arper Saya is het mogelijk om glijders met vilt aan te laten brengen onder de poten van de lage tafel.

design item van de maand mei arper ply skepp tafel lage Zoals op de afbeelding te zien is: ook de Arper Ply is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De Arper Ply sluit qua design goed aan bij de Arper Saya

De Arper Ply bestaat, net als de Arper Saya, uit multiplex. Mede daardoor passen beide design items goed bij elkaar. Als opvulling voor uw kantoorruimte of bijvoorbeeld voor de wachtruimte in uw kantoor. Uiteraard is de Arper Ply ook zonder de bijpassende stoel een interessant item voor thuis, op kantoor of in een restaurant.

De ontwerpers die de Arper Saya en Arper Ply ontwierpen

Beide design items van de maand mei zijn ontworpen in 2013 door de ontwerpers van Lievore Altherr Molina. Het Spaanse bedrijf is in 1991 opgericht door de partners Alberto Lievore, Jeannette Altherr en Manel Molina. De achternamen van deze drie ontwerpers vormen de bedrijfsnaam. De design studio van Lievore Altherr Molina is al meerdere malen bekroond met nationale en internationale onderscheidingen.

ontwerpers lievore altherr molina design items skepp
De ontwerpers Lievore, Altherr en Molina.

06 activity based werken volg vele bedrijven

Bekijk ook het design item van april: Pilot Stool

Bekijk ook de design items van maart: de Beech Stool en de Beech Chair

Lees ook dit nieuwsbericht: Designer Rachel Santegoets bezocht de Milaan Design Week

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure