Story

Skepp introduceert Sollf; het kantoor vergelijkingsplatform van de nieuwe generatie

Skepp splits zich op. Maak kennis met Sollf; jouw partner in crime als het gaat om de (ver)huur van jouw kantoor.

Skepp introduceert Sollf; het kantoor vergelijkingsplatform van de nieuwe generatie

Als gevestigde naam in de kantoorbranche biedt Skepp diensten aan op het gebied van kantoorinrichting en kantoorverhuur. Hebben de twee takken overlap? Natuurlijk. Maar vertellen ze hetzelfde verhaal? Absoluut niet. Vandaar de beslissing om de bedrijfsactiviteiten te splitsen. Skepp blijft aanbieder van flexibele kantoorinrichtingen. En kantoorverhuur? Meet Sollf; het gloednieuwe kantoorplatform dat huurders en verhuurders van kantoorruimtes in één klik met elkaar verbindt. 

Een verandering voor Skepp

10 jaar lang was Skepp actief in de kantoorverhuur branch en ondersteunde in deze periode bijna 25.000 kantoorzoekers. Met de komst van de pandemie stonden de afgelopen 3 jaar echter meer in het teken van kantoorinrichting. Al snel werd duidelijk dat er splitsing nodig was om de focus van beide takken te verscherpen. Waar Skepp zich richt op het aanbieden van flexibele kantoorinrichtingen, is Sollf er voor ondernemers die op een soepele en snelle manier een kantoor willen (ver)huren.

Skepp organiseerde een event om het nieuwe merk te lanceren
Skepp organiseerde een event om het nieuwe merk te lanceren

Sollf; het kantoorplatform van de nieuwe generatie

Sollf blaast het stof van de vastgoedmarkt en creëert het kantoorplatform van de nieuwe generatie. Op het platform staat een efficiënt en snel proces centraal waarbij de gebruiker de regie in handen heeft. Toegang tot het eenvoudige filtersysteem en transparantie in prijzen en metrages geven de volledige controle. En of de gebruiker zelf de weg verkent of Sollf aanhaakt bij het proces. Bij Sollf geldt altijd; geen resultaat, geen kosten. 

In een paar klikken naar jouw droomkantoor

Door Sollf’s focus op transparantie, snelheid en gebruiksgemak vinden kantoorzoekers binnen een paar klikken het ideale kantoor. Tijd is kostbaar, en dat begrijpt Sollf. De kunst van soepel handelen staat daarom hoog in het vaandel. Geen gedoe met eindeloze procedures en kleine letters. Sollf staat voor een simpel en gestroomlijnd proces. Het streven? 100% van de kantoorzoekers binnen een week te helpen aan het droomkantoor.

Sollf is het kantoor(ver)huur platform van de nieuwe generatie
Sollf is het kantoor(ver)huur platform van de nieuwe generatie

De technische tovenaar; een efficiënt middel voor Sollf en zijn verhuurders

Het nieuwe jasje van de kantoorverhuur tak van Skepp is niet de enige verandering. Ook door de achterkant van het platform is de stofzuiger gehaald. Zo introduceert Sollf zijn technische tovenaar; een combinatie van de nieuwste technologie en een vleugje digitale magie. Met de invoer van een klein aantal gegevens en een klik op de knop genereren de zelf getrainde AI modellen kantoorteksten. Een efficiënt proces voor Sollf en zijn verhuurders.

 Een grote verandering voor Skepp, maar een noodzakelijke stap om beide bedrijfsactiviteiten tot hun recht te laten komen. Skepp en Sollf hebben nu een duidelijke focus met een eigen vernieuwde identiteit. Twee sterke verhalen, nu beide onder een eigen dak.  


Ontdek Sollf

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Meet the team: Senior Accountmanager Kas

Meet the team: Senior Accountmanager Kas

In onze tweede Meet The Team blog introduceren we onze senior accountmanager Kas Bruinsma! Nieuwsgierig naar de werkzaamheden van Kas? Lees dan snel de blog!

Lees meer
Meet the team: Financial Expert Mitchel

Meet the team: Financial Expert Mitchel

Wij introduceren een nieuw segment op onze blog; Meet the team. In onze eerste ‘Meet the team’ blog interviewen we financial expert Mitchel Vogt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en meet Mitchel!

Lees meer
Top 5 kantoormeubelen voor jouw thuiswerkplek

Top 5 kantoormeubelen voor jouw thuiswerkplek

Thuiswerken; we kunnen er inmiddels niet meer omheen. Maar welke kantoormeubelen heb je nodig voor jouw thuiswerkplek? In deze blog vind je de top 5 kantoormeubelen die jij kunt toevoegen aan jouw thuiswerkplek.

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies