Kantoorinrichting

Top 5 kantoormeubelen voor jouw thuiswerkplek

Thuiswerken; we kunnen er inmiddels niet meer omheen. Maar welke kantoormeubelen heb je nodig voor jouw thuiswerkplek? In deze blog vind je de top 5 kantoormeubelen die jij kunt toevoegen aan jouw thuiswerkplek.

Top 5 kantoormeubelen voor jouw thuiswerkplek

Thuiswerken; we kunnen er inmiddels niet meer omheen. Laat de geïmproviseerde thuiswerkplek aan de keukentafel achterwege. Dit is namelijk niet goed voor je lichaam. Tijd om de juiste kantoormeubelen in huis te halen zodat je ook thuis lekker aan het werk kan. Maar welke kantoormeubelen heb je nodig voor jouw thuiswerkplek? In deze blog vind je de top 5 kantoormeubelen die jij kunt toevoegen aan jouw thuiswerkplek.

✅ Het juiste (zit-sta) bureau

Een goede thuiswerkplek begint met het juiste bureau. Ga voor een zit-sta bureau en wissel staand- en zittend werken af. Wist je dat staand werken veel voordelen heeft? Het geeft je meer energie, zorgt voor minder rugklachten en leidt tot een hogere productiviteit. Hoe klein de ruimte ook is, voor elke ruimte is wel een passend zit-sta bureau te vinden. Thuiswerk bureau Alsta is slechts 105 centimeter breed en past daardoor op elke plek. Ook in dat kleine hoekje in de woonkamer, slaapkamer of zolder. Zo creëer je de perfecte werkplek zonder veel ruimte op te offeren.

Hoofdstraat 25 Driebergen Rijsenburg 25Heb jij thuis al een zit-sta bureau?

✅ Ergonomische bureaustoel

Bij een bureau hoort natuurlijk ook een bureaustoel. Als je gemiddeld 8 uur per dag werkt, is een goede bureaustoel essentieel. Ga daarom voor een ergonomische bureaustoel. Deze is volledig te verstellen naar jouw lichaam. Zo neem jij een goede werkhouding aan en ervaar je geen lichamelijke klachten. Er zijn verschillende soorten thuiswerk bureaustoelen. Wil je voor een klassiek model bureaustoel gaan? Ga dan voor bureaustoel Muxa of bureaustoel Cella. Heb jij liever een bureaustoel die aansluit bij jouw interieur? Dan zijn bureaustoel Campo en bureaustoel Roca erg geschikt.

Flexwerkplek3Werken op een gewone stoel leidt tot lichamelijke klachten

✅ De juiste verlichting

Wist je dat slechte verlichting ervoor zorgt dat je minder productief bent? Schenk dus goed aandacht aan jouw verlichting. Wanneer je thuiswerkplek te donker is, maakt je lichaam melatonine aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat je slaperig wordt. Iets wat je wilt voorkomen, toch? Zorg daarom voor de juiste verlichting bij je thuiswerkplek. Plaats je bureau bij een raam voor natuurlijk (dag)licht en vul dit aan met de juiste verlichting. Wist je dat er ook daglichtlampen bestaan die daglicht nabootsen?

Gustav Mahlerlaan 1212 5092 3Plaats jouw werkplek bij het raam voor natuurlijk licht

✅ Kastruimte

Een bureau vol mappen, dossiers en papieren wil je natuurlijk vermijden. Zorg er daarom voor dat je voldoende opbergruimte hebt rondom je thuiswerkplek. Heb je een ruime thuiswerkplek? Plaats dan een roldeurkast of schuifdeurkast. Ontbreekt de ruimte voor een kast? Ga dan voor een ladekast, deze plaats je eenvoudig onder je bureau.

Jaarbeursplein 15 53992 2Zet een ladekast onder jouw bureau voor opbergruimte

✅ Goede akoestiek

Word je tijdens het thuiswerken wel eens afgeleid door spelende kinderen, de televisie of een draaiende vaatwasser? Dan is de kans groot dat je uit je concentratie raakt. Maak het jezelf makkelijk door een akoestisch scherm te plaatsen. Hierdoor is er minder geluidsoverlast en heb je meer privacy. Ideaal wanneer je werkplek onderdeel is van de woonkamer. Zo creëer jij een afgesloten werkplek.

Dedicateddesk 5Gebruik een akoestisch scherm als je snel afgeleid raakt

✅ Maak je thuiswerkplek af met accessoires

Een thuiswerkplek heeft natuurlijk ook accessoires nodig. Het geeft de thuiswerkplek sfeer en laat de plek beter aansluiten bij jouw interieur. Wie wil dat nou niet? Ga voor subtiele accessoires als een vloerkleed, een lamp of een plant. Je thuiswerkplek moet niet te druk worden. Dit leidt namelijk af. Naast sfeerverhogende accessoires, zijn er ook functionele accessoires. Denk hierbij aan een CPU-houder, kabelkorf en whiteboard.

Thuiswerkplekken voor jouw werknemers

Hebben jij en jouw werknemers een ergonomische thuiswerkplek nodig? Onze kantoorexperts nemen graag het werk uit handen! Wij creëren een gepersonaliseerde mini-webshop. Zo stellen jouw collega’s eenvoudig hun eigen werkplek samen. Samen met ons bepaal jij het assortiment en het leveren en monteren regelen wij. Zo creëer je in een handomdraai thuiswerkplekken voor jouw werknemers die aansluiten bij de top 5 kantoormeubelen voor thuiswerkplekken.


Realiseer nu thuiswerkplekken voor jouw collega's

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Hoe zorg jij voor sfeer in je kantoorruimte?

Hoe zorg jij voor sfeer in je kantoorruimte?

Sfeer is in een kantoorruimte van groot belang. Het zorgt voor meer werkplezier, hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Maar hoe zorg je voor sfeer in jouw kantoorruimte? Dat lees je in deze blog!

Lees meer
Top 8 zitmeubilair voor op kantoor

Top 8 zitmeubilair voor op kantoor

Zitmeubilair; een essentieel element binnen jouw kantoor. Denk bijvoorbeeld aan zitmeubilair voor in de kantine, vergaderruimtes of zithoek. Maar welk zitmeubilair is geschikt voor jouw kantoor? In deze blog vind je de top 8 zitmeubilair voor op kantoor! Lees je mee?

Lees meer
Meet the team: Financial Expert Mitchel

Meet the team: Financial Expert Mitchel

Wij introduceren een nieuw segment op onze blog; Meet the team. In onze eerste ‘Meet the team’ blog interviewen we financial expert Mitchel Vogt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en meet Mitchel!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies